Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ισπανία = Adidas


Η adidas και η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) ανακοίνωσαν χτες την επέκταση της χορηγικής συμφωνίας τους μέχρι το Δεκέμβριο του 2018. Η ανανέωση της συνεργασίας είναι το αποτέλεσμα της στενής σχέσης μεταξύ των δύο μερών τα τελευταία 30 χρόνια και των επιτυχιών που σημείωσαν από κοινού – με πιο αξιοσημείωτες την κατάκτηση του UEFA EURO 2008™ καθώς και του 2010 FIFA World Cup™.

«Με μεγάλη υπερηφάνια και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας μας με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF). Η adidas είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο ποδόσφαιρο και η Ισπανία είναι αυτή τη στιγμή η πιο ισχυρή ομάδα του κόσμου, γεγονός που μας κάνει απόλυτα ταιριαστούς», δήλωσε ο Herbert Hainer, Διευθύνων Σύμβουλος του adidas Group. «Προσβλέπουμε στη συνέχιση της επιτυχημένης μας συνεργασίας και στην υποστήριξη της Ισπανικής Ομοσπονδίας στις μελλοντικές της επιτυχίες».

«Είμαστε πραγματικά ευτυχείς να έχουμε την adidas ως Επίσημο Χορηγό μας. Αυτή η συμφωνία μας επιτρέπει να υπολογίζουμε στην υποστήριξη της adidas, η οποία είναι χωρίς αμφιβολία η κυρίαρχη ποδοσφαιρική εταιρία. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί τους, για να υποστηρίξουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα», είπε ο Ángel María Villar, Πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και ειδική βράβευση του David Villa για την επιτυχημένη παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου