Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

"Λευκή" ισοπαλία στο ντέρμπι


Γήπεδο Πετεινών: Αποστόλης Νικολόπουλος

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπυ της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Απόλλων Εγλυκάδας και τον Άρη Πατρών. Το τελικό 0-0 δείχνει και την ποιότητα του παιχνιδιού, το οποίο ήταν μέτριο εώς κακό, με λιγοστές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Άρης ήταν αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 10' όταν η κεφαλιά του Σπηλιώτοπουλου και μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγοράκη.

Ο Απόλλων απάντησε στο 15' με τον Φιλλιπακόπουλο να εξουδετερώνει το σούτ του Σουγλέρη. Ο Άρης έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, είχε την μπάλα περισσότερο στα πόδια του αλλά χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Απόλλωνα.

Στις λιγοστές φάσεις του α' μέρους συγκαταλέγονται ένα επικίνδυνο σούτ του Νικολόπουλου στο 30' που κατέληξε άουτ, μετά από λάθος απέκρουση του Κώστα Αβαρμόπουλου με κεφαλιά και ένα σούτ του Ρουμελιώτη που απέκρουσε έυκολα ο Αγοράκης.

Στο β' μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Άρη να δείχνει μεγαλύτερη διάθεση για κάτι καλό και τον Απόλλωνα να προσπαθεί σε αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να απειλεί την αμυντική διάταξη των ''κόκκινων''.

Η μόνη ίσως αξιόλογη φάση που έγινε στο β' μέρος ήταν μια επικίνδυνη εκτέλεση κόρνερ του Παπαδημητρόπουλου στο 75' που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο γκολκήπερ των γηπεδούχων. Η απάντηση του Απόλλωνα έγινε στο 90' με την κεφαλιά του Γιαννόπουλου να καταλήγει άουτ. Αυτά τα ελάχιστα έγιναν πραγματικά στο γήπεδο των Πετεινών σε ένα κακό παιχνίδι που το μόνο που το κράτησε σε ενδιαφέρον ήταν η ατμόσφαιρα από πολλούς φίλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στην Εγλυκάδα.

Ο Απόλλων δεν ήταν και πάλι καλός και δείχνει να κάνει μια ''αγωνιστική κοιλιά''. Πάντως κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά των 5 βαθμών από τον Άρη, αλλά βλέπει την Θύελλα Σκιαδά να αυξάνει και άλλο την διαφορά της από την 2η θέση.

Ο Άρης φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη για να πλησιάσει στην 2η θέση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Συνθέσεις


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γ. Αβραμόπουλος, Ραμόπουλος, Κ. Αβραμόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (76' Β. Νικολόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (61' Κατεργάρης), Παναγόπουλος (81' Σπαθής)

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ : Φιλλιπακόπουλος, Μπαζάρογλου, Κ. Ασημακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Ρουμελιώτης, Νικολόπουλος (83' Χριστόπουλος), Ν. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Μούγκουλης (63' Μπαντούνας), Οικονόμου, Κανταρτζόπουλος

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου