Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

A1 ΕΠΣΑ:Στατιστικά που ενδιαφέρουν....


** Η Δόξα Παραλίας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Έφτασε τις 7 συνεχόμενες νίκες , έχοντας συγκεντώσει 25 βαθμούς στους 10 τελευταίους αγώνες.

** Έχασε μετά από 10 συνεχόμενες νίκες στην έδρα του ο Πείρος. Ο Φαραικός ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει στο ‘’κάστρο΄’’ του Ισώματος αλλά και να του παραβιάσει την εστία μετά από 8 συνεχόμενα παιχνίδια.

** Μεγάλη και η νίκη της ΑΠΟ Αρόης που κατάφερε να κερδίσει μετά από 11 αγωνιστικές και μάλιστα τον 2ο της βαθμολογίας Απόλλων Εγλυκάδας.

** Πρώτη ήττα για τον Άρη Πατρών στα Προσφυγικά. Έχασε από τον Πανιώνιο/Αχιλλέα με 2-0 και έφτασε συνολικά τους 13 χαμένους βαθμούς μέσα στην έδρα του (6 νίκες, 1 ήττα και 5 ισοπαλίες).

** 2η σερί νίκη για τον Άγιο Δημήτριο αφού κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό με 3-1.
** Έπρεπε να περάσουν 14 αγώνες για να πάρει βαθμό ο Ρωμανός μετά και την ισοπαλία του με 3-3 απέναντι στον Λέων Αλισσού.

** Δύο χατ-τρίκ είχαμε αυτή την αγωνιστική. Το πρώτο το πέτυχε ο Σούμπασης με τα 3 τέρματα του απέναντι στον Ολυμπιακό και το δεύτερο ο Δρακόπουλος απένατι στον Ρωμανό.

** Η Θύελλα Σκιαδά αποσπάστηκε 4 βαθμούς από την 2η θέση. Είναι η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα που η ομάδα του Σκιαδά παίρνει μια τόσο σημαντική διαφορά.

** Σε διαρκή άνοδο και ο Φαραικός, μπήκε για τα καλά με το ‘’διπλό’’ στο Ίσωμα στο κυνήγι των μπαράζ.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου