Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Νίκος Αποστολόπουλος: "Δεν έχουμε ανέβει ακόμα"


Σε τρεις ερωτήσεις απάντησε ο πρόεδρος του Μίλωνα, Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος". Αναλυτικά:

1. Με τη διαφορά των εννέα βαθμών, μπορεί ο Μίλων να αισθάνεται πρωταθλητής στη Β’ Κατηγορία;

2. Λένε ότι έχετε χαλάσει πολλά χρήματα φέτος. Πώς ασχοληθήκατε με τον Μίλωνα;

3. Ποιος είναι ο στόχος για την επόμενη περίοδο;

Απάντησε

1.Aν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα δεν μπορείς να πεις ότι είσαι πρωταθλητής. Μαθηματικά δεν έχουμε πάρει ακόμα την άνοδο. Εχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά απομένουν δέκα αγωνιστικές και παίζουν και οι άλλες ομάδες, δεν παίζουμε μόνοι μας. Οπότε καλύτερα να περιμένουμε. Ο στόχος της ανόδου ήταν μέσα στο πρόγραμμα από την αρχή της σεζόν και θέλαμε η ομάδα να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε μεγαλύτερη Κατηγορία από τη Β’ που συμμετέχει.

2.Δεν είναι αλήθεια αυτά που λένε ότι έχουμε χαλάσει πολλά χρήματα, είμαστε μέσα στον προγραμματισμό μας. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Επαιζα μπάλα παλιά και η μεγάλη μου αγάπη είναι το κόκκινο – μαύρο, η Παναχαϊκή δηλαδή. Αν δείτε και τις στολές του Μίλωνα είναι κοκκινόμαυρες. Το γήπεδο αποτελεί πρόβλημα για όλες τις ομάδες της Πάτρας, αφού και για εμάς είναι κάποιο κόστος, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος του «Α. Κάνιστρας» δεν είναι καλός.

3.Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο στόχος για την επόμενη χρονιά θα είναι η άνετη παραμονή στην Α1 Κατηγορία. Αν μπουν κάποιοι άνθρωποι στο συμβούλιο και θελήσουν να συνεισφέρουν, τότε ίσως να έχουμε υψηλότερες βλέψεις. Πιστεύω ότι γνωρίζετε πως το καλοκαίρι η ομάδα θα αλλάξει όνομα και είτε θα λέγεται Μίλων/Περιβόλα ή Περιβόλα 2012 ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Είναι μια απόφαση που έχουμε πάρει και ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου