Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΕΑΠ Λουξ: Έχασε 3-0 στην Ιταλία από τη Ματσεράτα


Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η ΕΑΠ Λουξ δεν κατάφερε να ξεπέρασει το εμπόδιο της ιταλικής Ματσεράτα. Στον β’ ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στην Ιταλία η ομάδα του Μάουρο Μπερούτο επικράτησε ξανά με 3-0 25-16, 25-16, 25-23 των Πατρινών, που ολοκλήρωσαν τη φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία και πλέον επικεντρώνουν όλο τους το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα πικραμένος για τον τραυματισμό του Ντέιβινσον σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο στη μάχη που δίνουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, πιστεύω ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε το τρίτο σετ αλλά δυστυχώς κάποια λάθη απειρίας μας στοίχισαν και η Ματσεράτα νίκησε δίκαια.

Νομίζω ότι ο απολογισμός του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδίου της ΕΑΠ Λουξ είναι θετικός, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και κερδίσαμε πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς. Η ΕΑΠ Λουξ έκανε υπέρβαση που έφτασε στους 4 της Ευρώπης και έχοντας στο ρόστερ της αθλητές που είναι 19 ετών και αποτελούν την επένδυση του συλλόγου για το μέλλον, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία».

ΜΑΤΣΕΡΑΤΑ (Μπερούτο): Σαβάνι 4, Βερμίλιο 4, Στάνκοβιτς 10, Μαρτίνο 12, Ομρσεν 5, Ποντρασκάνιν 4, λίμερο ο Παπαρόνι με 61%, (Ντάβινσον 3, Βαν Βάλλε 5).

ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Ντορνέλας 12, Ντειβινσον 1, Κουρνέτας 1, Σικέιρα 9, Σουλτανόπουλος 5, Μαντέκας 5, λίμπερο ο Στεφάνου με 71%, (Ασπιώτης 6, Παπαδόπουλος, Πατρινός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου