Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ολυμπιακός Πατρών - Αμπελόκηποι 0-0


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σαρρής

Πάνω από την «γραμμή» του υποβιβασμού βρίσκονται πλέον οι Αμπελόκηποι, μετά την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό Πατρών στα Προσφυγικά

Η ομάδα των Συχαινών είχε ωστόσο τις ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, να πάρει ακόμα και το «τρίποντο» και να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο αγώνας έγινε σε ένα πολύ βαρύ τερέν, λόγω της βροχόπτωσης και των λιμναζόντων νερών. Ο διαιτητής Μακρυπόδης έκανε τον απαραίτητο έλεγχο πριν την έναρξη, κρίνοντας ότι μπορεί να γίνει το παιχνίδι.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχου ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να απειλήσουν άμεσα την εστία του Κατσουράνη. Μάλιστα, οι Αμπελόκηποι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 30΄, όταν ο Γκαδόλος απέκρουσε δύσκολα το διαγώνιο σουτ του Μπαλασκέρη. Η καλύτερη στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» δημιουργήθηκε στο 41΄από τον Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος απέφυγε τον Ραμαντάνη και σούταρε στην αγκαλιά του Κατσουράνη.

Στην επανάληψη, οι Αμπελόκηποι κυριάρχησαν χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Χρ. Λαγκαδινό στο 50΄ (κεφαλιά άουτ), ενώ νέα κεφαλιά του τελευταίου στο 58΄ (μετά από φάουλ του Ρηγόπουλου) βρήκε την πλάτη αντιπάλου και «έγλυψε» το κάθετο δοκάρι.

Ο Ρηγόπουλος απείλησε και πάλι στο 73΄ τον Γκαδόλο, ο οποίος έδιωξε με γροθιές το δυνατό σουτ του τελευταίου, ενώ στο 77΄ ο 43χρονος πορτιέρο του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του.

Ο Γεωργαντόπουλος έβγαλε μόνο του τον Ρηγόπουλο, ο οποίος υποχρέωσε τον Γκαδόλο σε εντυπωσιακή επέμβαση (με την βοήθεια του δοκαριού) σε κόρνερ. Η πίεση των Αμπελοκήπων δεν απέφερε καρπούς στην συνέχεια, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο … μηδέν.

Διαιτήτευσε ο Νίκος Μακρυπόδης (Ρηγόπουλος – Τσιμίκος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκαδόλος, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Αργυρόπουλος, Σταματακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (90΄ Φραγκούλιας), Αραπάκος, Παπανίκος (46΄ Παπούλας), Ράφτης (76΄ Τζουβέκας), Τσιχλιάς.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσουράνης, Μπάτραλης, Μπαλασκέρης (91΄ Τρυπαναγνωστόπουλος), Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Πήττας, Νάτσης (87΄ Μούκας), Γεωργαντόπουλος, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου