Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Πάρτι τίτλου στις 8 Μαϊου


Και τώρα το μεγάλο πάρτι τίτλου στις 8 Μαϊου. Ημέρα Κυριακή, ώρα 4 μ.μ. Η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί τον Πλατανιά στο γήπεδό της και θέλει έναν βαθμό για να σφραγίσει και τυπικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσει την επιστροφή της στη Β’ Εθνική. Η Παναχαϊκή για ένα δεκάλεπτο στέφθηκε από χθες πρωταθλήτρια, αλλά τελικά η επίσημη στέψη θα γίνει στις 8 Μαϊου.

Ηταν το δεκάλεπτο που ο Ασπρόπυργος προηγήθηκε 2-0 στα Ψαχνά, ο Ηρακλής ισοφάρισε 2-2. Εάν δεν έμπαινε και το 3-2, οι «κοκκινόμαυροι» θα ‘ταν από χθες πρωταθλητές. Ισως, όμως, να είναι και καλύτερα έτσι, για να πανηγυριστεί ο τίτλος στην Πάτρα, για να πανηγυριστεί η επιστροφή της Παναχαϊκής στη Β’ Εθνική στο δικό της περιβάλλον.

Ευγενική η «κυρία»

Μαγική εικόνα το 2-1 με το οποίο κέρδισε χθες η Παναχαϊκή στην Κρήτη τη Χερσόνησο και αγκάλισε πλέον και με τα δύο χέρια της τον τίτλο. Κάποιος που ακούει το συγκεκριμένο σκορ και δεν έχει δει το παιχνίδι, θα πιστεύει πως η Παναχαϊκή ζορίστηκε για να πάρει τη νίκη.

Η αλήθεια, όμως, είναι εντελώς διαφορετική: Η Παναχαϊκή…ζορίστηκε για να κερδίσει μόνο με 2-1! Κανονικά το σκορ θα ‘πρεπε να ‘ταν 0-4. Χωρίς υπερβολή. Οι «κοκκινόμαυροι» εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχαν, είχαν δύο χαμένα πέναλτι, ένα δοκάρι και τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες. Η Χερσόνησος θύμιζε σάκο του μποξ.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου