Σάββατο 30 Απριλίου 2011

«Δίκαιη η άνοδος»


Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην φετινή πορεία της Θύελλας Σκιαδά, που την οδήγησε στην άνοδο, ήταν ο Λευτέρης Κοντάρης.

Ο Κοντάρης είναι από την Πάτρα και στον Ολυμπιακό έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα (16 χρονών), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον Πατραϊκό, στον Άρη Πατρών, στην Αχαϊκή και στην Εθνική Νέων.

«Πιστεύω ότι η άνοδος της Θύελλας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά που δέσαμε βρήκαμε τα πατήματα μας στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά ήμασταν ένα σκαλοπάτι καλύτεροι. Από την αρχή το έλεγα ότι θα «βγούμε» με διάφορα δέκα πόντων και τώρα επιβεβαιώνομαι» και προσθέτει στο sportnews90 :

«Η διοίκηση ήταν κοντά μας όλη την χρονιά και τους ευχαριστώ που με επιλέξανε και με έφεραν στην ομάδα το καλοκαίρι». Ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συνεχίσει και του χρόνου στην Θύελλα Σκιαδά: «Ακόμα δεν ξέρω, θα συζητήσω με τη διοίκηση και θα δούμε, αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι ο πρωταθλητισμός».

*Να σημειώσουμε ότι ο Κοντάρης αν και αμυντικός έχει σημειώσει 10 τέρματα και υπολείπονται τρεις αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Αποστόλης Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου