Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 1-0 τον Τριταιϊκό


Ο Παναιγιάλειος επικράτησε (1-0, 14’ Γεωργίου) στο Σταυροδρόμι του Τριταιικού σε φιλική αναμέτρηση. Τη Μ. Τετάρτη το απόγευμα η αιγιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό/Αχιλλέα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Η αυλαία των προπονήσεων θα πέσει τη Μ. Πέμπτη και ακολούθως οι παίκτες θα πάρουν ολιγοήμερο ρεπό. Η επόμενη επίσημη και τελευταία αγωνιστική αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 8 Μαϊου κόντρα στον ΑΟ Χανίων.

Οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες με τον Βασιλαντωνόπουλο να αποτυγχάνει να κάνει το 1-0 σε τετ α τετ στο α’ μέρος, ενώ ο Μελετίδης του Τριταιικού είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Οι Στρατής Μαστροκυριάκος – Νίκος Ψυχογιάννης χρησιμοποίησαν στην επανάληψη και παίκτες υπό δοκιμή. Πρόκειται για τους Μάρη, Ασημακόπουλο, Καρβούνη, Κατεργάρη και Ψυχογιάννη. Αγωνίστηκαν κυρίως παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Για τον Παναιγιάλειο έπαιξαν οι Γιαννίκος (Μούζος), Σανδραβέλης, Γκοτσούλιας, Κοροβέσης, Ρέλλας, Ραμπαβίλας, Αργυρόπουλος, Γεωργίου, Διαμαντόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Γραμματικόπουλος (Μπουλούμπασης).

Ο Χρήστος Καραπίτσος χρησιμοποίησε για λογαριασμό του Τριταιικού τους Τσάκωνα, Νικολόπουλο, Μελετίδη, Βλαχάκη, Κορρέ, Καλλιβωκά, Βουρλούμη, Τσοχαντάρη, Μπαζάρογλου, Ν. Γραμματικόπουλο, Μελετίδη και στο β’ μέρος τους Βάρελη, Μπουρλάκη, Δεληγιαννάκη, Σωτηρόπουλο, Φωτόπουλο, Λιόση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου