Σάββατο 16 Απριλίου 2011

«Έβγαλε» τη σεζόν με 16 παίκτες!


Είναι εκπληκτικό αυτό που έχει καταφέρει φέτος ο Ωλενιακός στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Κατάφερε να «βγάλει» τη σεζόν μόνο με 16 ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα είναι δεύτερος στη βαθμολογία και διεκδικεί την είσοδό του στα πλέι οφ!
Ουσιαστικά 16 παίκτες έχουν τραβήξει το μανίκι, αφού όλοι τους έχουν φουλ συμμετοχές στα παιχνίδια και να ποιοι είναι αυτοί:

Βούλγαρης 13, Β. Δημόπουλος 24, Χριστόπουλος 25, Παναγόπουλος 25, Γ. Παπουτσής 17, Γιαννακόπουλος 20, Παπαγεωργακόπουλος 25, Δ. Ανδρουτσόπουλος 18, Χούσα 25, Λιβαθηνόπουλος 24, Φράγγος 24, Θ. Παπουτσής 22, Βαγιώτης 24, Οικονόμου 13, Παπαδόπουλος 10, Ανδριακόπουλος 10.

Τους παραπάνω πλαισιώνουν οι Γούτας, Γαλάνης, Καρβούνης, Σιώλος, Γραββάνης, που έχουν από μία ως πέντε ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν «φτύσει αίμα» ως τώρα είναι οι Παναγόπουλος, Χούσα που δεν έχουν λείψει ούτε λεπτό, ο Παπαγεωργακόπουλος, που έχει χάσει μόνο είκοσι λεπτά και ο Χριστόπουλος που έχει απουσιάσει μόνο σε ένα ματς.

Βέβαια όλο αυτό το «φορτίο» βγαίνει σιγά – σιγά, αφού αν ο Ωλενιακός είχε περισσότερες λύσεις, τότε θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση, αλλά κατά τη διάρκεια της περιόδου δεν κατάφερε να καλύψει κάποιες απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Από τους 16 ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει το βάρος, οι δέκα έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ενώ έχει χάσει μόλις τέσσερις παίκτες λόγω τιμωριών που είναι οι Λιβαθηνόπουλος, Γ. Παπουτσής, Θ. Παπουτσής, Χριστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρόστερ του Ωλενιακού ήταν ακόμα πιο μικρό στον α’ γύρο, αφού απουσίαζαν οι Παπαδόπουλος, ο Γραββάνης και ο Οικονόμου, που εντάχθηκαν τον Ιανουάριο στην ομάδα για διάφορους λόγους ο καθένας. Αυτό σημαίνει ότι όποια κι αν είναι η κατάληξη της φετινής πορείας του Ωλενιακού, αν μη τι άλλο είναι επιτυχημένη και λόγω του μικρού ρόστερ και των διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου