Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Έγγραφα-σοκ για ομάδα της Σούπερ Λίγκας!


Το φως της δημοσιότητας είδαν έγγραφα-σοκ, που αφορούν ασφαλιστική-φορολογική ενημερότητα ομάδας της Super League που είχε λήξει, άρα οι μεταγραφές της είναι άκυρες. Δείτε τα αποκαλυπτικά έγγραφα.

Στην ιστοσελίδα της η εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη αποκαλύπτει την ασφαλιστική-φορολογική ενημέροτητα ομάδας της Super League, η οποία είχε λήξει το 2010 και κατηγορεί την ΕΠΟ ότι η συγκεκριμένη ομάδα της Super League χρησιμοποιούσε ληγμένη ασφαλιστική-φορολογική ενημερότητα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ότι με αυτό τον τρόπο νοθεύτηκε το πρωτάθλημα. Παράλληλα ρωτάει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία εάν:

-Μπορεί μια ΠΑΕ να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο του 2011, όταν έχει καταθέσει ασφαλιστική ενημερότητα εξάμηνης ισχύος της 10ης Ιουνίου 2010 και φορολογική ενημερότητα τετράμηνης ισχύος της 11ης Ιουνίου 2010;

-Εφ΄όσον έγιναν οι μεταγραφές με τα έγγραφα που δημοσιεύουμε, θεωρεί ότι νοθεύτηκε το πρωτάθλημα;

-Προχώρησε σε σχετική έρευνα εντός της Ομοσπονδίας και καταλόγισε ευθύνες;

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, η αποκάλυψη του ονόματος της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, εάν μέχρι τότε δεν την έχει αποκαλύψει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, στον οποίο καταλογίζει ευθύνες για το θέμα!

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου