Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Πολ Ουρτάδο: "Ναι στη νίκη, όχι στην ισοπαλία"


Η 8η Μαΐου αποτελεί τη «μέρα της κρίσης» για τον 1ο όμιλο της Football League 2, καθώς πραγματοποιείται η 30ή και τελευταία αγωνιστική.

ο μέσος της Παναχαϊκής Πολ Ουρτάδο, από τη Βενεζούλα μίλησε σε μέσα της πατρίδας του, τονίζοντας πως στη σκέψη του ίδιου και των συμπαικτών του δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο η νίκη στο ερχόμενο κρίσιμο ματς με τον Πλατανιά:

«Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική για να πάρουμε τον τίτλο. Εμείς όμως στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε για την ισοπαλία».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο τελευταίο εξαιρετικό δίμηνο της ομάδας του στον 1ο όμιλο:

«Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση μετά τις οκτώ νίκες, ενώ έχουμε κάνει και καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Θεωρώ ότι βρήκαμε την αγωνιστική μας ταυτότητα την κατάλληλη στιγμή», ενώ πρόσθεσε για τον κόσμο: «Περιμένουμε να έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Πιθανότατα να είναι και γεμάτο. Για εμάς αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Οπως στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα, όπου οι οπαδοί μας δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου