Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στην ΑΕΚ για δοκιμή!


Μια διαφορετική εμπειρία έζησαν το περασμένο διήμερο δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης Προαστείου, καθώς φιλοξενήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Συμμετείχαν σε προπόνηση με τις Ακαδημίες και έπαιξαν και σε αγώνες στο Καπανδρίτη μαζί με παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα που πήγαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να ζήσουν κάτι πρωτόγνωρο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ο Γιάννης Οικονομόπουλος και ο Ηλίας Δερβίσης, ενώ ανάλογη πρόσκληση έλαβε και ο τερματοφύλακας, Νίκος Μυλωνόπουλος την οποία ωστόσο απέρριψε ο ίδιος.

Από τη διοίκηση της Νίκης έγινε σύσταση τους δύο παίκτες να μην πάνε για δοκιμή στην ΑΕΚ αλλά εκείνοι επέμεναν, καθώς ήθελαν να ζήσουν κάτι διαφορετικό.

«Οι παίκτες πήγαν στην ΑΕΚ και είδαν διαφορετικές συνθήκες δουλειάς και εγκαταστάσεων. Αν η Παναχαϊκή θέλει να τους κρατήσει εδώ θα πρέπει να τους προσφέρει τις ανάλογες συνθήκες, ίσως και καλύτερες», δήλωσε στο www.sportfmpatras.gr ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Χρήστος Μοσχόπουλος.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τον Νίκο Μυλωνόπουλο η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Νίκη Προαστείου για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου