Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τρέξτε να προλάβετε


Μέχρι και φίλαθλοι της Παναχαϊκής που μένουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ενδιαφέρονται να βρουν εισιτήρια για το ματς με τον Πλατανιά, σκεφτείτε πόση ζήτηση έχουν τα «μαγικά» χαρτάκια στην Πάτρα...

Για να τρέξετε λοιπόν να προλάβετε, τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας θα διατεθούν από τα γραφεία και από τα ταμεία του γηπέδου, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των «κοκκινόμαυρων» φιλάθλων. Η πρώτη παρτίδα των 8.500 εισιτηρίων είναι έτοιμη και συγχρόνως η ΠΑΕ πλήρωσε και τον Φ.Π.Α. του τρέχοντος μήνα.

Η ουσία είναι ότι αναμένεται να γίνει sold out και το γήπεδο της Παναχαϊκής θα γνωρίσει μεγάλες δόξες, αφού το ματς με τον Πλατανιά θα συνδυαστεί με την άνοδο. Εναν βαθμό θέλει η πατρινή ομάδα για να επιστρέψει και μαθηματικά στη Β’ Εθνική, αν και το ιδανικό είναι να κλείσει τη χρονιά με νίκη. Ανάλογες στιγμές έχει να ζήσει το γήπεδο από την περίοδο 2008-09 όταν στο ματς με τη Ρόδο που κρίνονταν η άνοδος στη Β’ Εθνική, είχαν κοπεί 8.300 εισιτήρια.

Πηγή: Εφ. πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου