Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Γύρισαν το ρολόι πίσω


ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής τήρησαν και φέτος οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Προαστείου και των Αμπελοκήπων, που έδωσαν το παρών στο καθιερωμένο ραντεβού στο γήπεδο Προαστείου. «Γύρισαν» το ρολόι πίσω αρκετά χρόνια και θυμήθηκαν τα παλιά, ενώ οι πιο νέοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους παλιούς.

Ακολούθησε φαγοπότι με νηστίσιμα εδέσματα και φυσικά ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου. Για την ιστορία, η Νίκη επικράτησε 6-3 με γκολ που σημείωσαν οι Τιμπιλής (3), Χριστοδουλόπουλος, Πουλής και Σύρρος, ενώ για τους Αμπελόκηπους σκόραραν οι Γ. Σπαλιάρας (2) και Καϊμακάς (αυτογκόλ). Σημειωτέον, ότι οι Αμπελόκηποι έχασαν δύο πέναλτι, αμφότερα με τον Γ. Σπαλιάρα (ένα δοκάρι - άουτ και ένα απέκρουσε ο Δανιήλ), ενώ πέναλτι έχασε και η Νίκη με τον Θωμά (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τούσης). Διαιτήτευσε ο Γιώργος Αμασιάδης.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Στην φωτογραφία, όρθιοι από αριστερά, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Παντελής Χριστοδουλόπουλος, Αντώνης Τιμπιλής, Αγγελος Δανιήλ, Τέλης Πουλής, Δημήτρης Σύρρος, Θανάσης Κούβελας και καθιστοί, Κώστας Στρατούλιας, Τάκης Μουστακόπουλος, Δημήτρης Καϊμακάς, Νίκος Κονταξής, Φάνης Σιαμπάνης, Κώστας Θωμάς. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Αποστόλης Τζουμάκας, Κώστας Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι απουσιάζουν από την φωτογραφία.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Στην φωτογραφία, όρθιοι από αριστερά, Θανάσης Καραγιαννάκης, Νίκος Ανδρεόπουλος, Δημήτρης Σαρρής, Γιώργος Κρίθης, Ανδρέας Φερτάκης, Στάθης Παλούκος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και καθιστοί, Νίκος Σαρρής, Μιχάλης Τούσης, Χρήστος Τσιμπούκης, Χρήστος Μούκας, Μάνθος Παγαρέμος, Γιάννης Σπαλιάρας. Αγωνίστηκε και ο Ανδρέας Παπαλάμπρου (απουσιάζει από την φωτογραφία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου