Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Παλαίμαχοι Παναχαϊκής - Παλαίμαχοι Άνω Πόλης 1-3


Μεγάλες στιγμές έζησε σήμερα το πρωί το γήπεδο της Παναχαικής. Πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος, οι Παλαίμαχοι της Παναχαικής και της Άνω Πόλης έδωσαν τον καθιερωμένο αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς απόλαυσε μεγάλα αστέρια του παρελθόντος για την Παναχαική όπως οι Στραβοπόδης, Λεβεντάκος, Σταματόπουλος, Ανδρούτσος, Κίζας, Ζήκος, Κυριακόπουλος, Ζερδεβάς κλπ, αλλά και μεγάλους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το Πατραικό Ποδόσφαιρο όπως οι Μαρκάτος, Αθανασόπουλος, Καπετανάκης, Φοής, Καλπουζάνης, Δρακάτος, Τσιπιανίτης κλπ.

Μεγάλη προσωπική στιγμή για μένα στον αγώνα ήταν που παρακολούθησα τον αγαπητό Αλέκο Αντωνάτο, τον πρώτο μου προπονητή σε ηλικία 14 χρονών, και είχα την τιμή να τον δώ έστω και για λίγο να αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια, θυμίζοντας σε όλους τις ένδοξες ημέρες με την φανέλα της Θύελλας Πατρών στην Β' Εθνική.

Για την ιστορία, νικητές ήταν η 'Ανω Πόλη με 3-1 με τέρματα των Αθανασόπουλου (20'), Γεωργιτσόπουλο (73') και Μαυροκολέα (80'), ενώ για την Παναχαική είχε μειώσει προσωρινά ο Ζήκος (65')

ΑΝΩ ΠΟΛΗ: Αντωνάτος (30΄ Περδικάρης, 40΄ Δελέγκος, 50΄ Κούγιας), Γραμματικόπουλος (35΄ Κραβαριώτης, 50΄ Κουνάβης), Μαύρης (35΄ Κεφάλας), Καπετανάκης (40΄ Γεωργιτσόπουλος, 50΄ Λεγάτος, 60΄ Καλπουζάνης), Διαμαντόπουλος (40΄ Δρακάτος, 50΄ Τσιπιανίτης), Χαριτωνίδης (40΄ Γεωργόπουλος), Σπ. Λαμπρόπουλος (29΄ Μελλάς, 40΄ Κάππας, 50΄ Σαμαντάς), Αθανασόπουλος (40΄ Τζικόπουλος), Μαρκάτος (40΄ Αγγελόπουλος, 50΄ Ρόδης), Φοής (40΄ Σπηλιόπουλος, 50΄ Καραγιάννης, 60΄ Μαυροκολέας).

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Σαραντόπουλος, Κύζας (33΄ Ζερδεβάς), Στραβοπόδης, Λεβεντάκος, Χ. Σπανοσωτηρόπουλος, Κ. Ανδρούτσος, Σταματόπουλος, Σπεντζόπουλος, Κούγιας, Νικολόπουλος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Γκαδόλος, Αυγερινόπουλος, Α. Ανδρούτσος, Ζήκος, Σανδραβέλης, Φωτόπουλος.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου