Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Λιμνοχώρι-Αμπελόκηποι 1-0


Δύσκολα το Λιμνοχώρι κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στους Αμπελόκηπους, νικώντας τους με 1-0 στο γήπεδο Λιμνοχωρίου. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 79΄ο Δημητρόπουλος (είχε μπει ως αλλαγή) με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι και το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, που «φωνάζουν» για επιθετικό φάουλ στον Χρ. Λαγκαδινό πριν φθάσει η μπάλα στον σκόρερ.

Οι Αμπελόκηποι είχαν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Αντώνη Γκοτσόπουλο, ωστόσο πλήρωσαν ακριβά και τις χαμένες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Αποκορύφωμα ήταν αυτή του Μπαλασκέρη στο 78΄, μισό λεπτό πριν σκοράρουν οι γηπεδούχοι (απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδημητρίου), ενώ μοναδική ευκαιρία έχασε και ο Ραμαντάνης, σουτάροντας άουτ σε κενή εστία στο 44΄.

Οι γηπεδούχοι, που εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα, είχαν καλές στιγμές με τους Δελδήμο 46΄ και Μητρόπουλο στο 61΄, ενώ κοντά στο γκολ έφθασαν και για τους Αμπελόκηπους οι Βασιλόπουλος 16΄, Α. Λαγκαδινός 39΄, 67΄.
Δεν τα πήγε καλά ο διαιτητής Α. Γκοτσόπουλος, σε αντίθεση με τους βοηθούς Κονιδάρη και Κολόι, που ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Π. Γερασιμόπουλος (64΄ Πιπέρης), Μιχαλόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Αγγελόπουλος, Θ. Γερασιμόπουλος (71΄ Γκιατάρι), Α. Αλεξανδρόπουλος, Γκιώνης, Δελδήμος, Μητρόπουλος, Μπακούλιας (50΄ Δημητρόπουλος).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:
Περδικάρης, Βασιλόπουλος (30 λ.τ. Μπάτραλης), Ραμαντάνης, Γεωργαντόπουλος (78΄ λ.τ. Τρυπαναγνωστόπουλος), Χρ. Λαγκαδινός, Σπαλιάρας, Νάτσης, Χαμουζάς (66΄ Κουνάδης), Μπαλασκέρης, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.

* Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Γιώργου Βασιλόπουλου (Αμπελόκηποι), που υπέστη κάκωση μηνίσκου και διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου.

* Πέτρα, που πέταξε «ανεγκέφαλος» οπαδός μετά την λήξη του αγώνα, χτύπησε στο κεφάλι τον νεαρό Ηρακλή Νάτση των Αμπελόκηπων, ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό και ποδοσφαιριστή του Λιμνοχωρίου, Χρήστο Δελδήμο

του Δημήτρη Σαρρή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου