Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ετσι δεν πάει πουθενά


Σε μια εποχή με τρομερή οικονομική ύφεση, το να δίνει κάποιος 10 ή 20 ευρώ για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό της Παναχαϊκής, είναι έγκλημα!

Κι όμως είναι αλήθεια, η χθεσινή εμφάνιση της Παναχαϊκής ήταν μία από τις χειρότερες που έχουμε δει και εξηγεί -για όσους δεν είχαν δει- και το πώς δεν νίκησε ούτε στην Κερατέα ούτε στα Χανιά. Μία υπόνοια ευκαιρίας, από το μακρινό σουτ του Χρόνη στο 9' κι αυτό ήταν όλο το πρώτο ημίχρονο!

Δεν είναι τυχαίο πως με το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή που έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια, ένα μακρόσυρτο "ου" ακούστηκε από όλο το γήπεδο… Η Παναχαϊκή, που προερχόταν από δύο κολλητά "Χ" στην Κερατέα και στα Χανιά, μόνο όρεξη για μπάλα δεν είχε. Με διάταξη 4-4-2, δεν μπόρεσε να απειλήσει τον αντίπαλό της.

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά, η μεσαία γραμμή ανύπαρκτη, απειλή από τα πλάγια καμία. Αντίθετα οι του Πανηλειακού είχαν σωστή αμυντική λειτουργία με δύο καλά σέντερ μπακ, αρκετό πάθος, όμως επιθετικά ήταν λίγοι. Καμία αλλαγή και στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ζωηρά για πέντε λεπτά κι αυτό ήταν όλο. Τίποτα άλλο από ’κει και πέρα, κάποια μακρινά σουτ, έτερον ουδέν, με τον Γιώργο Μαραντά να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα έχοντας κάνει και τις τρεις αλλαγές μέχρι το 68΄...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου