Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Διπλό" - χρυσάφι (2-1 στο Αίγιο) οι "κοκκινόμαυροι" του Ηλία Φυντάνη


Αυτή ναι, ήταν Παναχαϊκή! Με μια σπουδαία εμφάνιση -κύρια στο β' μέρος-, ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 και έφυγε από το Αίγιο με ένα σπουδαίο διπλό! Πολλά τα κέρδη για τη νικήτρια του Αχαϊκού ντέρμπι, αφού πέρα από την ψυχολογία μείωσε τη διαφορά από την κορυφή, εκμεταλλευόμενη απώλειες των πρωτοπόρων, σε μια αγωνιστική που της ήρθαν όλα δεξιά!

Η Παναχαϊκή λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, κατέβηκε έχοντας δώσει βάρος στην άμυνα, με τους Χρόνη - Γεννιτσαρίδη στα πλάγια, στόπερ τον Λαμπρόπουλο, λίμπερο τον Ακπαρίδη και τον Κορδονούρη πότε αμυντικό χαφ και πότε β' στόπερ, ουσιαστικά μόνο ο Χρυσάφης και ο Καραγιάννης ήσαν οι επιθετικογενείς, με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνη. Ο Παναιγιάλειος, τουλάχιστον στο πρώτο ημίωρο "πατούσε" καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν είχε δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ευθύς μετά το 1-0 όλοι περίμεναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα αντιμετώπιζαν πολλές δυσκολίες, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, αντίθετα εκμεταλλεύτηκαν άριστα την "τρύπα" στην αριστερή πτέρυγα του Παναιγιαλείου (ο Ματσούκας δεν γύριζε να βοηθήσει τον Παπουτσή). Ολη η ομάδα ανέβηκε και κυρίως από τα άκρα οι Κοιλιάρας και Χρόνης, κάπως έτσι δημιουργήθηκαν 2-3 καλές φάσεις, η μία εκ των οποίων απέφερε το γκολ της ισοφάρισης.

Πηγή:Eφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου