Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Επιστροφή από την... κόλαση


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Αστραπή κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αναγέννηση/Συμπολιτεία. Μία νίκη, η πρώτηνέα αρχή έπειτα από την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ωλενιακό. Μόνο εύκολα δεν ήρθε αυτή όμως, αφού χρειάστηκε κατάθεση ψυχής και πολύ πάθος από τους παίκτες της όταν βρέθηκαν στο πρωτάθλημα, που τόσο ήθελε για να κάνει μία πίσω στο σκορ.

Ήταν το 11ο λεπτό της αναμέτρησης όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ωραία λόμπα του Τρίτσα. Ο στόχος της "Μπάρτσα", φαινόταν εκείνη τη στιγμή δυσκολότερος. Σαν να μην έφτανε αυτό λίγο πριν τη φάση του γκολ οι γηπεδούχοι είδαν τον Γελάσιο να τραυματίζεται (διαστρεμμα) και ένα τέταρτο αργότερα να αποχωρεί απο το παιχνίδι.

Μέχρι την ανάπαυλα το σκορ παρέμεινε ίδιο αλλά από την αρχή της επανάληψης και μετά η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι παίκτες της Αστραπής βγήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι. Το γήπεδο... έγερνε προς την εστία της Αναγέννησης και οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, κυρίως με τον Χαρισιάδη. Η ατυχία όμως χτυπησε και πάλι την Αστραπή αφού ο πολύπειρος επιθέτικός της, Ρουτζαμάνης, τραυματίστηκε σοβαρά και αντικαταστάθηκε. Το πάθος όμως ξεχείλιζε απο τους παίκτες της Αστραπής που δικαιώθηκαν σκοράροντας 2 φορές στο 78 και στο 85, πρώτα με τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Χαρισιάδη (4ο γκολ φετος) και τον Κουτσοκέρα παίρνοντας πολύτιμη νίκη.

Οι συνθέσεις...

Αστραπή (Φώτης Φοής): Κολαΐτης, Χριστόπουλος, Χαρίτος (46_Τσούνης), Κουτσοκέρας, Πλώτας, Γελάσιος (32_Βρόντος), Καναβός, Σπίρο, Καραμάνος, Χαρισιάδης, Ρουτζαμάνης (59_Σπυρόπουλος)

Αναγέννηση/Αίας (Νίκος Ψυχογιάννης): Ιορδανίδης, Κολοκυθάς, Μπάδας, Σπανός, Ασημακόπουλος, Πλώτας (85_Καραΐσκος), Βεϊζί (67_Μιχαλόπουλος), Ψυχογιάννης (49_Σωτηρόπουλος), Τρίτσας, Τρίψας, Καρβούνης.

Πηγή: mats.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου