Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Θ. Παπουτσής:«Δύσκολο με Πάτραι»


Πέρυσι ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πάτραι αντιμετώπισε τον Ωλενιακό, αλλά φέτος οι ρόλοι αλλάζουν. Ο Θανάσης Παπουτσής θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να παραβιάσει την εστία του ΑΟ Πάτραι ως ποδοσφαιριστής του Ωλενιακού, στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής που θα γίνει το Σάββατο στο Μαζαράκι. Ο έμπειρος επιθετικός, που προηγείται στον πίνακα των σκόρερς με 7 γκολ, μιλάει για το ντέρμπι, για τη μάχη της ανόδου και για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Αναλυτικά:

* «Το παιχνίδι με τον ΑΟ Πάτραι είναι δύσκολο γιατί ο αντίπαλος έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Θύελλας. Είναι δύσκολο ματς, αλλά και εμείς έχουμε καλή ομάδα, δυνατή έδρα και θα παλέψουμε για τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε 6 στα 6 μέχρι τώρα».

* «Η αλήθεια είναι ότι το ρόστερ του Ωλενιακού είναι μικρό και είναι λογικό να υπάρχει κούραση σε κάποιους παίκτες που σηκώνουν το βάρος σε κάθε παιχνίδι. Ευτυχώς μέχρι τώρα είμαστε όλοι υγιείς. Πιστευώ ότι σιγά – σιγά θα παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».
* «Πιστεύω ότι το δυνατότερο σημείο μας είναι η άμυνα. Υπάρχουν πίσω οι Παναγόπουλος – Γ. Παπουτσής και στο κέντρο ο Παπαγεωργακόπουλος, που μας κάνουν και αισθανόμαστε σιγουριά, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο Βούλγαρης, ο τερματοφύλακάς μας».

* «Αν κερδίσουμε τα παιχνίδια με ΑΟ Πάτραι και Θύελλα, τότε θα είναι καθαρά στο χέρι μας να διατηρήσουμε τη διαφορά. Σε όλα τα ντέρμπι όμως όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα και παίζει ρόλο η μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα».

* «Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω κάποια άλλη ομάδα εκτός από τις τρεις που θα μπορέσουν να ακολουθήσουν. Τουλάχιστον δεν φαίνεται κάτι τέτοιο προς το παρόν».

* «Περίμενα τη νίκη του ΑΟ Πάτραι επί της Θύελλας και δεν μου έκανε εντύπωση. Το γήπεδο είναι μικρό και η Θύελλα δεν μπορούσε να βρει χώρο να αναπτυχθεί. Επίσης, το Πάτραι έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια».

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου