Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η μπάλα τιμωρεί


Επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Πετεινών. Όταν δεν καθαρίζεις ένα παιχνίδι, ''η μπάλα τιμωρεί''. Ο Απόλλων ήταν μπροστά στο σκόρ με 1-0, είχε την ευκαιρία να τελειώσει στο 84' το παιχνίδι στο τετ α τετ του Σουγλέρη που βρήκε το δοκάρι, δεν το έκανε και δέχθηκε στο 89' την ισοφάριση από το γκόλ του Χρήστου Δελδήμου. Μάλιστα, λίγο έλλειψε να χάσει και το παιχνίδι από το καταπληκτικό φάουλ του Δημητρόπουλου στο 93', που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αγοράκης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν λιγοστές, αλλά καλές ευκαιρίες. Ο Απόλλων απείλησε σε τετ α τετ με τον Κώστα Αβραμόπουλο στο 20', αλλά ο Παπαδημητρίου απέκρουσε σωτήρια. Το Λιμνοχώρι είχε την δική του καλή ευκαιρία στο 30', όταν ο Μιχαλόπουλος μέσα από την περιοχή δεν γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Δελδήμο, με αποτέλεσμα το σούτ που επιχείρησε να καταλήξει άουτ. Γενικά ήταν ένα ημίχρονο που στηρίχθηκε περισσότερο στις δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών και λιγότερο στην τεχνική.


Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά καλύτερο με τον Απόλλωνα να ανεβάζει την απόδοση του, προσπαθώντας να πάρει το προβάδισμα στο σκόρ. Στο 55' το όμορφο σούτ του Σουγλέρη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Παπαδημητρίου, ενώ στο 60' από εκτέλεση κόρνερ του Σ. Κυριτόπουλου η μπάλα πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα του Λιμνοχωρίου και πριν καταλήξει στα δίχτυα, οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων την έδιωξαν ακριβώς πάνω στην γραμμή του τέρματος. Στο 70' ο Απόλλωνας κερδίζει πέναλντυ, όταν στην προσπάθεια του Αλεξανδρόπουλου να διώξει το κόρνερ του Σ. Κυριτόπουλου, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυντικού του Λιμνοχωρίου.

Ο Πασχάκης δίνει αμέσως την εσχάτη των ποινών, ο Χριστόπουλος εκτελεί και γράφει το 1-0. Τα πράγματα δυσκολέυουν ακόμα περισσότερο για το Λιμνοχώρι όταν στο 74' ο Κ. Γιαννόπουλος ανατρέπει τον Παναγόπουλο ώς τελευταίος ποδοσφαιριστής και αποβάλλεται. Όλα δείχνουν πιο απλά για τον Απόλλωνα. Όμως στο 84' ο Σουγλέρης στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, σε ένα ''άχαστο'' τετ α τετ και δεν καταφέρνει να ''καθαρίσει'' τον αγώνα.

Και εδώ μίλησε ''ο νόμος του ποδοσφαίρου'', καθώς στο 89' ο Χρήστος Δελδήμος ξαναχτύπησε και με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Και παλί καλά που ο Απόλλων δεν ηττήθηκε κιόλας, αφού στο 93' ο Αγοράκης πετάχτηκε στο αριστερό γάμα της εστίας του και απέκρουσε το καταπληκτικό φάουλ του Δημητρόπουλου.
Η μπάλα...τιμωρεί και επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αυτό σήμερα το απόγευμα στην Εγλυκάδα.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Πασχάκη και των βοηθών του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Γ. Αβραμόπουλος (67' λ.τ. Ραμόπουλος), Κουλούρης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (58' Σπαθής), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος (77' Β. Νικολόπουλος)

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ : Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Μιχαλόπουλος (70' Πιπέρης), Π. Αλεξανδρόπουλος, Κ. Γιαννόπουλος, Γερασιμόπουλος, Α. Αλεξανδρόπουλος (63' Γκιατάρι), Γκιώνης, Δελδήμος, Δημητρόπουλος

Πηγή: http://apolloneglykadas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου