Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤ. 2-1


Ο Κεραυνός Μιτόπολης εντυπωσιάζει στις 2 πρώτες αγωνιστικές και την Κυριακή πέτυχε το απόλυτο, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Μιντιλογλίου με 2-1. Με την συγκεκριμένη επιτυχία, το συγκρότημα του Κυριάκου Μπαζάρογλου απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής και η ψυχολογία βρίσκεται στο ζενίθ.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και μόλις στο 20_ ο Σαμαράς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος επενέβη σωτήρια δέκα λεπτά αργότερα και αποσόβησε άλλο ένα δυνατό σουτ του δραστήριου Σαμαρά. Στο 36 οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στην μοναδική φάση που απείλησαν τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά, πριν την λήξη του ημιχρόνου (43), ο Σαμαράς σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αστοχεί και στην επαναφορά ο Μωραϊτης ανοίγει το σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 52, έπειτα από εξαίσιο συνδυασμό του Π. Καπατσούλια με τον Σαμαρά, ο τελευταίος πασάρει στον Μωραίτη, που με εύστοχο πλασέ πραγματοποιεί το 2-0. Στο 65 η ομάδα του Μιντιλογλίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαγρηγορίου και στο 70_ ο Παναγόπουλος από κοντά μείωσε με πλασέ σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην συνάντηση.

Από εκεί και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά τον Κεραυνό, αλλά στην αντεπίθεση οι πρωτοπόροι είχαν δοκάρι στο 82_ με τον πρωταγωνιστή της συνάντησης Μωραϊτη. Το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι την λήξη και η ομάδα της Μιτόπολης πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο».

Επόμενη αποστολή και πάλι στο Μαζαράκι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Βίδοβας.

Πηγή: mats.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου