Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τρεις Αχαιοί για Εθνική Παίδων


Η ΕΠΣΑ ενημέρωσε σήμερα μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, ότι η ΕΠΟ θα διοργανώσει προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών Εθνικής Παίδων.

Οι ποδοσφαιριστές Κωνσταντινόπουλος Παναγιώτης (Παμπατραϊκός), Μυλωνόπουλος Νικόλαος (Νίκη Προαστείου), Λαθύρης Ευάγγελος (Εθνικός Σαγεϊκων) καλούνται να βρίσκονται, καλύπτοντας οι ίδιοι την μετακίνησή τους, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Athens Acropol στην Ομόνοια (τηλ. 210 5231111).

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 όπου θα ολοκληρωθεί η προεπιλογή κατά τις 12:30 και θα προγραμματιστεί η επιστροφή των ποδοσφαιριστών από το Δημοτικό Στάδιο Χολαργού.

Υποχρεούνται να έχουν μαζί τους διαβατήριο ή ταυτότητα, ποδοσφαιρικά παπούτσια, τα προσωπικά τους είδη καθώς και τα στοιχεία του σχολείου στο οποίο φοιτούν(φαξ και τηλ.) για δικαιολόγηση των απουσιών τους.

Θυμίζουμε ότι το www.sportfmpatras.gr σας είχε ενημερώσει από τις 30/09 για την κλήση των τριών παικτών με το σχετικό ρεπορτάζ:

«Η Αχαϊα αρκετά χρόνια τώρα εκπροσωπείται στις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου με παίκτες που έχουν διακριθεί κυρίως μέσα από τις Μικτές ομάδες της Αχαϊας, τόσο σε επίπεδο Παίδων, όσο και Νέων.

Χθες, οι ιθύνοντες της ΕΠΣ Αχαϊας ανακοίνωσαν σε τρεις νεαρούς παίκτες ότι σε λίγες μέρες θα κληθούν στην Εθνική ομάδα Παίδων για προπονήσεις προεπιλογής που θα πραγματοποιήσει ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Θόδωρος Παχατουρίδης ήδη έχει συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά και έχει χρησιμοποιήσει δύο φορές στην βασική ενδεκάδα της Εθνικής μας τον Άγγελο Δημητρίου (πρώην παίκτης Δαβουρλή Κ.‘92)και στους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγονται στην Κροατία. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Εθνική Παίδων προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που ενημερώθηκαν και πρόκειται να αναχωρήσουν για την Αθήνα σε λίγες μέρες είναι οι: Νίκος Μυλωνόπουλος (Νίκη Προαστείου), Βαγγέλης Λαθύρης (Εθνικός Σαγεϊκων) και Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος (Παμπατραϊκός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου