Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Αρχίζει να "δαγκώνει"


Τα καλά σημάδια είχαν φανεί από την καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με το Λιμνοχώρι στην Εγλυκάδα. Στο Αίγιο την προηγούμενη Τετάρτη, ο Απόλλων κατάφερε να πάρει εύκολα το διπλό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα απλά επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, κάνοντας ουσιαστικά περίπατο σε ένα μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής. Κέρδισε τον Πανιώνιο/Αχιλλέα με 4-1, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλες τις γραμμές του. Ας δούμε τι έγινε στο παιχνίδι :

Ο Απόλλων κατάφερε ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι πριν καλά αρχίσει, σκοράροντας δύο τέρματα με τον Σουγλέρη στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο 5' ο Χριστόπουλος από αρίστερα σέντραρε και ο Σουγλέρης με σούτ έγραψε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα με ένα καταπληκτικό σούτ-πλασέ έξω από την περιοχή, κρέμασε τον Δίπλα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Πανιώνιος έδειχνε να τα έχει χαμένα και ο Απόλλων έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 20' ο Χριστόπουλος χάνει μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή, καθώς ο Δίπλας με εξαιρετική απέκρουση του είπε ''όχι''. Στο 25' νέα άριστη συνεργασία από την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων με τον Ν. Κυριτόπουλο να σεντράρει, τον Χριστόπουλο να πιάνει τρομερό αριστερό σούτ αλλά τον Δίπλα να πραγματοποιεί μια ακόμα καλή απέκρουση.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 30' και ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς με τον Δημητρακόπουλο να στέλνει εξ επαφής την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα. Και φτάνουμε στο 42' όπου ο Χριστόπουλος παίρνει την πάσα από τον Σουγλέρη και με πλασέ πάνω από τον Δίπλα ανεβάζει το σκόρ στο 3-0 και στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια έχοντας ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα νίκης.

Στο 2ο μέρος ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς ξεκινάει καλύτερα, αφού δεν έχει και πολλά περιθώρια στο παιχνίδι. Χάνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες με κεφαλιά του Δημητρακόπουλου στο 55' αλλά και πλασέ εξ επαφής του Κρίθη στο 59'. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να συνέρχονται από το μουδιασμένο πρώτο εικοσάλεπτο του 2ου μέρους και ξανανεβάζουν στροφές.

Στο 60' ο Σουγλέρης σουτάρει και ο Δίπλας απεκρούει ξανά σωτήρια. Στο 70' ο Κ. Αβραμόπουλος ανατρέπει τον Γεωργόπουλο και ο Τσαλπατούρος που αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλντι μειώνει σε 3-1. Στο 75' τεράστια ευκαιρία με τον Μάγκο να μειώσει σε 3-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή και να ξαναβάλει φωτιά στο παιχνίδι. Καλές χαμένες ευκαιρίες όμως είχε και ο Απόλλωνας σε τετ α τετ των Ραμόπουλου στο 78' και Χριστόπουλου στο 80' να κάνει το 4-1. Τελικά στο 82', ο Χριστόπουλος σκόραρε με πλασέ και ''τελείωσε'' το παιχνίδι, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Ο Απόλλων γίνεται παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερος, βγάζοντας πολύ τρέξιμο μέσα στο γήπεδο και δείχνοντας ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλεία την περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς διαθέτει μια ομάδα με πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και είναι απλά θέμα ψυχολογίας και χρόνου να συνέλθει και να δείξει το πρόσωπο που του αξίζει στο πρωτάθλημα.

Διαιτήτευσε ο κ. Θ. Σπανός με βοηθούς τον κ. Γεωργόπουλο και την κ. Τζόλα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Σπαθής, Κουλούρης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος (86' Γ. Αβραμόπουλος), Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (73' Κατεργάρης), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (62' Παναγόπουλος), Ραμόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ : Δίπλας, Ρουμελιώτης, Βάλσαμος, Β. Μάγκος (78' Ανδρούτσος), Νταγιούκλας, Καιμακάς, Σταμπολίτης (30' Ν. Μάγκος), Γεωργόπουλος, Δημητρακόπουλος (60' Κολλάρος), Τσαλπατούρος, Κρίθης

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

** Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο των Πετεινών, παρακολούθησε τον αγώνα.

** Σύσσωμη και η ομάδα των Πετεινών με τον προπονητή της Μπάμπη Παπαγιάννη, βρήκε την ευκαιρία αφού αγωνιζόταν στις 19.00 να παρακολουθήσει αρκετό μέρος του αγώνα.

** Με το ''αριστερό'' η πρώτη του Πέτρου Λεβεντάκου στον πάγκο του Πανιώνιου/Αχιλλεά.

** Στους θεατές του αγώνα η οικογένεια Βασίλη Σπαθή, η οποία κάθε αγωνιστική καμαρώνει τον Αντρέα.

** Για μια ακόμα φορά επόπτης σε αγώνα του Απόλλωνα μια γυναικεία παρουσία. Μιλάμε για την κ. Τζόλα που σφύριξε για 2η φορά αγώνα της ομάδας της Εγλυκάδας.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου