Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Διαγόρας Βραχνέικων: Τι δήλωσε ο Γεωργίου


"Εμείς είχαμε άλλες βλέψεις στην αρχή του πρωταθλήματος και πήραμε πραγματικά πολύ καλό υλικό. Η ομάδα αρχίζει να ανεβαίνει και το είδαν και χθες όσοι ήσαν στο γήπεδο, στο β μέρος θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε κατά γενική ομολογία ήταν ικανοποιητική η εικόνα.

Το πάλεψε η ομάδα αλλά οι βλέψεις που είχαμε από την αρχή θεωρώ πως το χθεσινό αποτέλεσμα είναι αποτυχία. Στο α μέρος έπαιξε καλά η Καλαμάτα αλλά στο β είχε υποστεί καθίζηση και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Είναι θέματα προετοιμασίας αυτά. Σε κάθε παιχνίδι σκοπός είναι η νίκη, δεν ξέρω γιατί δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα αν ήξερα θα ήμουν και προπονητής.

Το περισσότερο διάστημα ασχολήθηκα με αυτά, εφόσον δώσαμε καλή φιλοξενία παραχωρώντας την μισή εξέδρα του γηπέδου στους φιλοξενούμενους καθώς θέλουμε να είμαστε φίλοι, δεν τέθηκε πρόβλημα από εμάς. Η κερκίδα είναι χωρητικότητας 200 φιλάθλων, παρακαλέσαμε τους φίλους της Καλαμάτας να κατεβάσουν τα πανό, γιατί όσοι ήταν καθισμένοι δεν έβλεπαν, έμπαιναν τα πανό μπροστά.

Δεν το κατέβασαν στην αρχή και γι' αυτό είχαμε λεκτικά προβλήματα, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε η αστυνομία. Μέσα στο γήπεδο δεν έγινε το παραμικρό. Προσπάθησα να κατευνάσω τα πνεύματα των φιλοξενούμενων οι οποίοι ήταν φωνακλάδες αλλά καλά έκαναν διότι υπερασπίζονταν την ομάδα τους.

Εν συνεχεία απέξω μια ομάδα άγνωστη στο δικό μας περιβάλλον πετούσε πέτρες. Αυτό έγινε, τίποτα επιλήψιμο από τη δική μας πλευρά. Τα άτομα αυτά ετράπησαν σε φυγή και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αστυνομία για την άψογη αντιμετώπιση που είχαν στο ζήτημα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να διαχωριστεί η εξέδρα. Οι απόψεις είναι συγκεχυμένες, κανείς δεν μπορεί απόλυτα να απαντήσει. Λένε ότι ήταν φίλαθλοι από κάποιο σωματείο εδώ της Πάτρας, αν και τα διακριτικά τους δεν έδειχναν κάτι τέτοιο, μόνο με μαύρα μπουφάν και κουκούλες εμφανίστηκαν. Δεν μπορείς να πεις αν δεν είσαι σίγουρος. Αν και εδώ στην Ελλάδα είναι ανέξοδο να λες ότι θες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου