Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Μαύρη καταιγίδα "έπνιξε" την Αρόη


Αστραπές και βροντές'' έριχνε ο Απόλλων το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο των Πετεινών. Μια ολοκληρωτική ''ποδοσφαιρική παράσταση'' απέναντι στην ΑΠΟ Αρόης, που έζησε έναν εφιάλτη, δεχόμενη 7 τερματα. Ένας Απόλλων που ''πετάει'' και όλοι στην ομάδα έυχονται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Το πρώτο μέρος ουσιαστικά δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε στον αγώνα. Μπορεί ο Απόλλων να προηγήθηκε με το καταπληκτικό γκόλ του Βασίλη Ραμμόπουλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι κράταγαν το σκόρ, στηριζόμενοι περισσότερο στην άμυνα τους.

Εκτός από το τέρμα του Ραμμόπουλου στο 25', ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι σε κεφαλιά στο 18'. Ο Απόλλων είχε καλές ευκαιρίες με τους Σ. Κυριτόπουλο στο 15', Κατεργάρη στο 30' και Χριστόπουλο στο 35' για να πάει με ένα πιο ασφαλές σκόρ στα αποδυτήρια. Από την άλλη πλευρά, η ΑΠΟ Αρόης απείλησε μια και μοναδική φορά στον αγώνα σε φάουλ του Σουλελέ και κεφαλιά του Σακκάτου που κατέληξε άουτ.

Παρά το γεγονός ότι το σκόρ έμεινε στο 1-0, ο Απόλλων ήταν πολύ καλύτερος από τους φιλοξενούμενους και έδειχνε ότι θα έπαιρνε έυκολα αυτό το παιχνίδι. Κάτι που έγινε κιόλας.
Το δέυτερο μέρος ήταν μια ''ποδοσφαιρική παράσταση'' για τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Ακαρέπη, που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 50' ο Βασίλης Ραμμόπουλος εκμεταλλέυτηκε την καταπληκτική ασίστ του Χριστόπουλου και πλάσαρε τον Κουτροκόη, διπλασιάζοντας τα τέρματα του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στο 55' δικαιολογημένα για πεντακάθαρη ανατροπή του Σουγλέρη μέσα στην περιοχή, ο οποίος δέχτηκε μάλιστα και κίτρινη κάρτα για θέατρο!

Στο 62' ο Νίκος Κυριτόπουλος έγραψε το 3-0, ενώ στο 69' ο Τσιντώνης ανέβασε με κεφαλιά τον δείκτη του σκόρ στο 4-0. Η ΑΠΟ Αρόης έχει καταρρέυσει και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Σ. Δεπούντης για εξύβριση ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα. Με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να αντισταθούν στις ''ορέξεις'' των γηπεδούχων, οι οποίοι συνεχίζουν να πολιορκούν την άμυνα τους.

Το 5-0 σημειώνει με πλασέ ο Παναγόπουλος στο 75'. Ο ''χορός'' των γκόλ δεν έχει σταματημό καθώς η άμυνα της ΑΠΟ Αρόης μπάζει και ο Γ. Αβραμόπουλος με κεραυνό μέσα από την περιοχή κάνει το 6-0. Το τελευταίο γκόλ στον αγώνα σημείωσε ο Σ. Κυριτόπουλος με αριστερό πλασέ, διαμορφώνοντας το 7-0 και δίνοντας διαστάσεις μεγάλου θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
Ο Απόλλων είναι πολύ φορμαρισμένος και το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τις τελευταίες 3 αγωνιστικές στις οποίες έχει 3 νίκες με 13-1 τέρματα. Η ομάδα δείχνει να έχει βρεί απόλυτα την χημεία που δεν είχε στα πρώτα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει σε κάθε αγώνα και καλύτερο πρόσωπο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κατεργάρης, Σπαθής, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (62' Β. Νικολόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (64' Παναγόπουλος), Ραμμόπουλος (75' Γ. Αβραμόπουλος)

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ : Κουτροκόης, Μάνος, Α. Δεπούντης (51' Μητσόπουλος), Σακκάτος, Καραίσκος (66' Φουντούκης), Παπαχαραλάμπους, Μπακόπουλος, Ξυλιάς, Κοκκίνης, Σουλελές, Σ. Δεπούντης

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου