Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ούτε μισός βαθμός πεταμένος στην Πάτρα

Από τη στιγμή που η Παναχαϊκή έχει τέτοιες απώλειες βαθμών στα τρία πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της (μόλις δύο βαθμούς έχει μαζέψει), είναι υποχρεωμένη να μαζεύει «τρίποντα» στην έδρα της.

Κι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα, που υποδέχεται τον Πανηλειακό στο γήπεδό της (4 μ.μ.). Οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν τη νίκη για τρεις σημαντικούς λόγους: Πρώτον, για να ξαναβρούν την ηρεμία τους και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στο Αίγιο.

Δεύτερον, για να πλησιάσουν στην κορυφή εάν το σημερινό «ντέρμπι» Κόρινθος-Παναιγιάλειος τελειώσει ισόπαλο, όπως εύχονται οι ίδιοι, ή αν έχει απώλειες ο ΠΑΟ Ρουφ ή η Ρόδος. Και τρίτον, για να κάνουν το «2 στα 2» στην έδρα τους και να επιβεβαιώσουν και έμπρακτα αυτό που λένε μεταξύ τους, ότι «για να πάρουμε πρωτάθλημα, πρέπει να μην πετάμε ούτε βαθμό στην έδρα μας».

Ο Πανηλειακός, από την πλευρά του, έρχεται με πρώτο στόχο το «Χ». Ως τώρα δείχνει πολύ σφικτός στην άμυνα και επίσης πολύ σφικτός στην επίθεση. Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ, πολύ δύσκολα βάζει.

Πηγή: Eφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου