Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Απόλλων Εγλυκάδας: Σημαντικό διπλό μέσα στο Αίγιο


Σημαντική νίκη μέσα στο Αίγιο με σκόρ 0-2 πέτυχε ο Απόλλων το απόγευμα της Τετάρτης, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Ο Απόλλων πραγματοποίησε την καλύτερη εώς τώρα φετινή του εμφάνιση, κόντρα στους ''πιτσιρικάδες'' της Θύελλας, οι οποίοι έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Απόλλωνα να είναι ο πρωταγωνιστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχοντας αυτή τη φορά μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία, παίζοντας έξυπνα και πρεσάροντας από την επίθεση την Θύελλα, κατάφερε να κλείσει όλους τους χώρους των γηπεδούχων και να μην τους αφήνει κανένα περιθώριο να πλησιάσουν την περιοχή του.

Η ομάδα του Αιγίου που στηρίζεται στο ''τρέξιμο'', τα βρήκε σκούρα απέναντι στο έξυπνο παιχνίδι του Απόλλωνα, και προσπαθούσε να απειλήσει με σέντρες τις οποίες εξουδετέρωνε εύκολα η άμυνα της ομάδας της Εγλυκάδας. Μια καλή ευκαιρία είχε από σούτ του Αρβανίτη η Θύελλα στο 22', το οποίο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Ο Απόλλων έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Σουγλέρη στο 10', όταν το πλασέ του από πλάγια θέση, εξουδετέρωσε ο Λέσης.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 20', ο Χριστόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκόρ για την ομάδα του Απόλλωνα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, φτάνοντας και ο ίδιος τα 6 προσωπικά γκόλ στο πρωτάθλημα. Έτσι απλά και με πολύ καλή εμφάνιση, ο Απόλλων πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το 0-2 και δείχνοντας ότι θα μπορούσε να φύγει νικητής από το παιχνίδι. Κάτι που έκανε κιόλας.

Το 2ο μέρος κύλησε με τον ίδιο τρόπο, αλλά και την Θύελλα να γίνεται πιο πιεστική στην προσπαθειά την να ξαναμπεί στον αγώνα. Σπουδαίες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους έχασαν οι Κ. Αβραμόπουλος σε τετ α τετ, Χριστόπουλος, Σουγλέρης και Γιαννόπουλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Και η Θύελλα είχε δυό σημαντικές στιγμές με τον Αρβανίτη στο 65' κεφαλιά και τον Σταματόπουλο στο 80' με σούτ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά, αλλά οι σέντρες που επιχειρούσαν είτε έφταναν άνετα στον Αγοράκη, είτε απεκρούονταν από τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων. Τελικό σκόρ 0-2 και ένα πολύ σημαντικό διπλό για την ομάδα της Εγλυκάδας.

Διαιτήτευσε ο Μπεζεριάνος (Παπαγιαννόπουλος-Χρυσόπουλος)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ
: Λέσης, Ι. Παξιμάδης, Α. Παξιμάδης (70' Χριστοδουλόπουλος), Ντάλλας, Ζήσης, Σωτηρόπουλος, Γκινάι (80' Μαυρομμάτης), Παπαχριστόπουλος (46' Σταματόπουλος), Αρβανίτης, Βλάχος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ
: Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Σπαθής, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (83' Β. Νικολόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (87' Α. Νικολόπουλος), Ραμόπουλος

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :


** Ο κ. Μπεζεριάνος αντικατέστησε αργά χθές το βράδυ τον κ. Γραμματικόπουλο που είχε αρχικά ορισθεί για να διευθύνει τον αγώνα.

** Άψογη για μια ακόμα φορά η φιλοξενία των ανθρώπων της Θύελλας, με φρούτα και νερά στα αποδυτήρια του Απόλλωνα. Το έχουμε πεί πολλές φορές ότι η Αιγιώτικη ομάδα είναι ''κόσμημα'' για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

** Τρομερά ''τρεχαντήρια'' οι ποδοσφαιριστές του Κυριάκου Αθανασίου.

** Μικρά παράπονα από τους ανθρώπους του Απόλλωνα για κάποιες κάρτες που μοίρασε ο κ. Μπεζεριάνος.

Πηγή:apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου