Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

"Απαράδεκτο ξεκίνημα"


Το λιγότερο που μπορούσε έκανε ο Ρόι Χόγκντσον, παραδεχόμενος μετά την ήττα-σοκ από τη Μπλάκπουλ ότι το ξεκίνημα της Λίβερπουλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ είναι απαράδεκτο.

Ο τέως τεχνικός της Φούλαμ δεν έχει πλέον ιδιαίτερες συμπάθειες στο Ανφιλντ, πράγμα λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, γεγονός που μειώνει τις ελπίδες της για πρωταγωνιστική πορεία για μία ακόμα σεζόν.

"Είναι πάρα πολύ κακό το ξεκίνημά μας. Τόσο κακό που δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε στον χειρότερό μας εφιάλτη. Η χρονιά είναι πολύ περίεργη μέχρι τώρα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εχουμε δώσει μέχρι τώρα τέσσερα ματς εντός έδρας και άλλα τρία εκτός και έχουμε μαζέψει μόλις 6 βαθμούς. Αυτό είναι απαράδεκτο", τόνισε αρχικά ο Χόγκντσον για να συμπληρώσει: "Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να σοβαρευτούμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Μπράβο στη Μπλάκπουλ για τη νίκη που πήρε και τα δύο γκολ που σημείωσε μέσα στον Ανφιλντ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου