Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Συνεχίζει κανονικά!

Επήλθε η ηρεμία στο στρατόπεδο του Αχιλλέα Καμαρών, καθώς σήμερα δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις από τους ιθύνοντες της ομάδας. Η ομάδα συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και όσοι παίκτες δεν επιθυμούν να συνεχίσουν θα αποχωρήσουν, παρότι ουσιαστικά λέγεται ότι η ομάδα δεν οφείλει σημαντικά ποσά στου ποδοσφαιρικό τμήμα. «Η ομάδα θα προχωρήσει κανονικά», έλεγε πριν από λίγο άνθρωπος της διοίκησης.

Ούτως ή άλλως ο προυπολογισμός της φετινής ομάδας έχει βγει και μπορεί να καλυχθεί από τη νυν διοίκηση, παρότι υπάρχουν κάποιες τρύπες από παράγοντες που δεν βοήθησαν εν τέλει τους «πράσινους» της Αιγιάλειας, αλλά θα καλυφθούν.

Στο θέμα προπονητή, ο Μάκης Λιάτος δεν διέθετε θεωρημένο δίπλωμα και η ΕΠΟ πίεζε τη διοίκηση να προχωρήσει στην απόλυση του (πιέσεις έγιναν και από τον Σύνδεσμο Προπονητών), διότι θα επιβληθεί χρηματική ποινή στο σωματείο που φτάνει τις 2.000 ευρώ.

Οι διοικούντες προσπάθησαν αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές να βρεθεί λύση και να προσληφθεί κάποιος τεχνικός που θα πλαισιώνει τον κ. Λιάτο, ωστόσο αυτός δεν κατέστη δυνατό. Έτσι, στην χθεσινή προπόνηση ο Αιγιώτης τεχνικός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι αποχωρεί, χωρίς βέβαια να διευκρινίσει τον λόγο και από την στιγμή που είχε δοθεί άδεια στον γυμναστή η προπόνηση δεν διεξήχθη. Παρόλα αυτά μερίδα παικτών μέσα στην προσπάθεια να στηρίξουν τον προπονητή υποστήριξαν ότι δεν θα συνεχίσουν, ωστόσο ίσως τα δεδομένα αλλάξουν τις επόμενες ώρες.

Η διοίκηση του Αχιλλέα Καμαρών πάντως προσέλαβε σήμερα νέο προπονητή για την ομάδα, τον Θανάση Καρανικόλα, πρώην προπονητή της Ακράτας και της Αναγέννησης/ Αίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου