Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μ. Ψωμιάδης: «Θέλω τον Λαμπρόπουλο»


Στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου της Παναχαϊκής με την Καβάλα, το νέο που προκύπτει είναι πως ο Μάκης Ψωμιάδης, κράτησε αρκετές σημειώσεις για τον 24χρονο αμυντικό της Παναχαϊκης, Γιώργο Λαμπρόπουλο.

Ο πρόεδρος της Καβάλας, σύμφωνα με πληροφορίες, ρωτούσε στοιχεία για τον αμυντικό της «κοκκινόμαυρης» ομάδας, για το ποια ομάδα ανήκει, για την διάρκεια του συμβολαίου του, αλλά και το ποιοι είναι οι σύλλογοι που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, έλεγε με βεβαιότητα πως ο ποδοσφαιριστής σύντομα θα παίζει στην Καβάλα, τονίζοντας διαρκώς πως είναι ενθουσιασμένος από την εμφάνιση και τα ποδοσφαιρικά προσόντα του παίκτη της Παναχαϊκής.
Έτσι, δεν αποκλείεται, ο πρόεδρος της Καβάλας να μιλήσει με τον ομόλογο του στην Παναχαϊκή και εφόσον τα βρουν ο παίκτης να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Μια εξέλιξη που βεβαίως δικαιώνει τον ποδοσφαιριστή για την προσπάθεια που κάνει, αν και στην αρχή της σεζόν… αμφισβητήθηκε με την μη συμμετοχή του στο βασικό σχήμα της ομάδας. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάκης Ψωμιάδης ενδιαφέρεται για παίκτη της Παναχαϊκής, μιας και πέρσι χάλασε στις λεπτομέρειες η μετακίνηση του Λίτσου, στους «αργοναύτες».

Πηγή:sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου