Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ώρα για πράξεις


Κάποιες στιγμές στη ζωή έρχεται η ώρα που πρέπει να «μιλήσουν» οι πράξεις. Για την Παναχαϊκή, η ώρα αυτή ληρθε πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, αφού οι «κοκκινόμαυροι» έχουν καταφέρει να θεωρείται κρίσιμο ένα ματς κόντρα στα Χανιά, μόλις την 4η αγωνιστική. Ετσι, δύο λύσεις υπάρχουν:

Ή θα κοιμηθούν όπως έστρωσαν, ή θα αποδείξουν στους εαυτούς τους, στη διοίκηση και στον κόσμο, ότι αυτοί είναι το αφεντικό και ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Παναχαϊκή όσον αφορά την άνοδο.

Ωρα για αποδείξεις λοιπόν, σε ένα ματς που είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο να κερδηθεί και να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση, οι παρενέργειες θα είναι πολλές και το θέμα είναι αν μπορεί η Παναχαϊκή να τις αντέξει έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το γενικότερο κλίμα με τον Αλέξη Κούγια να είναι αποφασισμένος να πάρει κεφάλια σε περίπτωση μη νικηφόρου αποτελέσματος.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες και στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Ζαχαράτος, Λουτσιάνο, Αποστολίδης, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τα Χανιά. Επίσης, δεν υπολογίζεται ούτε ο Γαλακτερός, ο οποίος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να παίξει.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου