Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κομπλέ ο Παναιγιάλειος

Χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθεί ο Παναιγιάλειος κόντρα στην Παναχαϊκή στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. Ο Δημήτρης Σπανός θα έχει στη διάθεσή του και τον Ηλία Σιώκο, οπότε θα μπορεί να επιλέξει την καλύτερη 11άδα, που όμως δεν θα έχει σημαντικές διαφορές απ’ αυτή που αγωνίστηκε στην Κόρινθο. Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές έχουν αποφασίσει να μην κάνουν δηλώσεις για το ματς της Κυριακής λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και της ιδιαιτερότητας που υπάρχει. Πάντως, ο Σπανός ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη, τονίζοντας όμως ότι το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

* Αξιωματικοί της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου επιθεώρησαν χθες από άκρη σ’ άκρη το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου για να βεβαιωθούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τη διεξαγωγή του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έδωσαν εντολή να απομακρυνθούν τα όποια υλικά υπήρχαν από τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο. Σύμφωνα με το σχέδιο, οι αιγιώτες φίλαθλοι θα καθίσουν στην ανατολική κερκίδα του γηπέδου και θα πληρώσουν 10 ευρώ το εισιτήριο, ενώ οι πατρινοί που θα καθίσουν στη δυτική (εκεί που βρίσκονται τα δημοσιογραφικά θεωρεία) πιθανότατα θα πληρώσουν 15 ευρώ, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά την σημερινή σύσκεψη.

Τα εισιτήρια για τους αιγιώτες θα κυκλοφορήσουν από σήμερα και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Χθες προπονήθηκαν το πρωί μόνο όσοι δεν έπαιξαν στην Κόρινθο, ενώ σήμερα οι «μελανόλευκοι» θα προπονηθούν στο γήπεδο Δημητρόπουλου το πρωί και στο γήπεδο του Αιγίου το απόγευμα.

Πηγή: Εφ.Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου