Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ένας Πατρινός στο Μπάρι!


Απόλυτα ικανοποιημένους άφησε στους ανθρώπους της Ιταλικής ομάδας ποδοσφαίρου του Μπάρι, η παρουσία στις Ακαδημίες του Πατρινού παίκτη, Φώτη Γεωργαντόπουλου. Εκεί έκανε τέσσερις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας και έπαιξε και σε ένα εσωτερικό φιλικό, αγωνιζόμενος ως δεξί χαφ.

Ο 14χρονος που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή την στιγμή στην Πάτρα, είναι γεννημένος το 1994 και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στην Ιταλία και στο 10ήμερο που παρέμεινε. Μέλος της Μικτής ομάδας Παίδων της Αχαϊας, αλλά και του Αχαϊκού, ομάδα Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό χαφ, μπορεί όμως και παίζει ακόμα και πίσω από τον σέντερ φορ. Έχει και τα δύο πόδια, στηρίζεται πολύ στην ταχύτητά του και την καλή τεχνική κατάρτιση. Πρέπει όμως να δυναμώσει για να μπορέσει να εξελιχθεί ακόμα πιο πολύ.

Στο πρόσφατο παιχνίδι της Μικτής Παίδων στην Κεφαλονιά πέτυχε γκολ και ήταν από τους διακριθέντες. Στην Μικτή Τζούνιορς την περσινή σεζόν πέτυχε σε 3 παιχνίδια 4 γκολ.

Έχει πετύχει και τέρμα στην ανδρική ομάδα του Αχαϊκού και στην παρθενική του εμφάνιση στην αναμέτρηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με αντίπαλο τον Πήγασο Μπεγουλακίου. Επίσης, έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με τον Αχαϊκό σε μικρές ηλικίες, όπως το Championissimo, Mudialito (2 φορές).

Έχει ήδη δύο προτάσεις από Ιταλικές ομάδες, ενώ ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Παναχαϊκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου