Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ή ΜΕΣΙ; Η ιστορία θα δείξει...


Ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, αυτή τη στιγμή, χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, τονίζοντας ωστόσο πως στη μεταξύ τους μάχη για τον κορυφαίο, δεν μπορεί να υπάρξει ακόμα αποτέλεσμα. Ο «Πίμπε ντ' Όρο» της Αργεντινής δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον γκολ του συμπατριώτη του, με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ για το Champions League.

«Αυτή τη στιγμή ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Ο Μαραντόνα είναι ο Μαραντόνα, ο Μέσι είναι ο Μέσι, τελεία. Εγώ έχω κάνει ήδη την καριέρα μου, ο Λέο γράφει τώρα ιστορία. Και είναι η ιστορία αυτή που θα αποφανθεί κάποια ημέρα για το ποιος ήταν ο καλύτερος» ήταν μερικά απ' όσα δήλωσε εφημερίδα "Clarin" ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, για να συμπληρώσει:

«Σε μερικούς αρέσει περισσότερο ο Μαραντόνα, άλλοι λένε τον Μέσι. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι και οι δύο είμαστε Αργεντινοί που κατάφεραν να πετύχουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από σεβασμό προς τον Λέο δεν λέω ότι αυτός είναι καλύτερος ή ότι εγώ είμαι καλύτερος, θα πρέπει να αφήσουμε ήσυχο τον Λέο. Τον αγαπώ πολύ, είναι ευχαρίστηση για μένα να τον βλέπω να παίζει».

Σχολιάζοντας το γκολ του Μέσι στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στη Ρεάλ, υπογράμμισε: «To δεύτερο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ ήταν φανταστικό. Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζαν με μαριονέτες. Όταν ξεκίνησε την κούρσα του με τη μπάλα στα πόδια, σημάδεψε τον Αλμπιόλ στα αριστερά αποκτώντας απέναντί του αβαντάζ ενός μέτρου, απέφυγε το κλείσιμο του Μαρσέλο και ολοκλήρωσε με θεϊκό τρόπο μπροστά από τον Κασίγιας που είχε καλύψει σωστά την εστία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου