Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΑΧΑΪΚΗ: Πρόταση για συλλογική διοίκηση


Ο Νίκος Σέρμπος, πρώην πρόεδρος της Αχαϊκής, προτείνει λύσεις σε συνέντευξή του στην «Πελοπόννησο» , ώστε να αποφύγει η παλιά του ομάδα το αδιέξοδο

Αναφερόμενος στα διοικητικά δήλωσε: «Λυπάμαι που το λέω, αλλά έχουμε μία από τα ίδια, δηλαδή να βρίσκεται πάλι μπροστά σε αδιέξοδο. Τώρα, γιατί συμβαίνει κάθε καλοκαίρι ας το κρίνουν άλλοι. Εύχομαι για το καλό της να διαψευστώ, όμως, το βλέπω δύσκολο. Το έργο με έναν πρωταγωνιστή τελείωσε, ως εδώ ήταν. Πρέπει πια να υπάρξει μία διοίκηση η οποία θα δει συνολικά το οικονομικό, όχι ο ένας να βάζει δέκα και οι άλλοι μία. Όμως με «θα», αλλά με εγγυήσεις, με χαρτιά, γιατί κάθε φορά την πληρώνουν πάντα 1-2 άτομα»

Και συμπλήρωσε: «Το ποσό που θα συγκεντρωθεί με δεσμεύσεις χειροπιαστές επαναλαμβάνω, θα καθορίζει και τους στόχους της ομάδας. Θα είναι ανάλογοι με τον μπάτζετ, αυτό θα καθορίζει στη διοίκηση πώς θα κινηθεί».

Όσον αφορά τον Μάκη Σταματόπουλο: «Πρόκειται για αξιόλογο πρόσωπο και μακάρι να αναλάβει. Με βοήθειες μπορεί να τα καταφέρει», ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για το αν θα επιστρέψει απαντώντας: «Θα τοποθετηθώ στην γενική συνέλευση»

Τέλος, δεν ξεχνά να ευχαριστήσει: «Θεωρώ ένα πρόσωπο, τον Ανδρέα Μαχαίρα, ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά στην Αχαϊκή, τουλάχιστον στη δική μου θητεία και του αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όπως ευχαριστώ αξίζει και στον Παναγιώτη Πετρόπουλο, που πρόσφερε και αυτός πολλά οικονομικά και ηθικά ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου