Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Δικαίωση Αχείμαστου!


Το ποσό των 14.127,25 ευρώ είναι υποχρεωμένη να πληρώσει η διοίκηση του Παναιγιάλειου στον Παναγιώτη Αχείμαστο.

Ο τέως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αιγίου είχε καταθέσει προσφυγή κατά των «μελανόλευκων» και επιδικάστηκε υπέρ του το ποσό των 14.127,25 ευρώ, που καλείται να πληρώσει το ΤΑΠ για να μην υποστεί κυρώσεις.

Η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ κατά του Τ.Α.Π. με την επωνυμία «Τ.Α.Π. Γ.Σ. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ». Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 48/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος του καθού. Ειδικότερα, επιβάλλει στο καθού:

α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία του, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει το καθού Τ.Α.Π. από 17/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 13.827,25 ευρώ, με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και ποσού εκ 300 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 522/2010 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο.και β) την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου