Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πρόγραμμα για "μεγάλους" και ακαδημίες!


Δύο προγράμματα εκγύμνασης για επαγγελματίες και μη ποδοσφαιριστές και παίκτες ως 14 ετών που προέρχονται από τις ακαδημίες του νομού διοργανώνει η εταιρεία Sportanalysis. Και τα δύο προγράμματα του Soccer Camp θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του «Ντα Λουζ» και στο γυμναστήριο Fitness Fun, ενώ θα λειτουργήσει σχολή τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον Σάκη Πεφάνη.

Η 1η περίοδος θα γίνει το διάστημα 30 Μαΐου – 20 Ιουνίου και η 2η 20 Ιουνίου – 11 Ιουλίου. Οσον αφορά τους προπονητικούς στόχους του προγράμματος είναι η βελτίωση της δύναμης, ευλυγισίας, ισορροπίας, νευρομυικής συναρμογής, ταχύτητας και παράλληλα η αποφόρτιση από την ένταση της αγωνιστικής περιόδου. Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Κέρκυρα), ο Νίκος Βλασόπουλος (Παναχαϊκή), ο Νίκος Ορφανίδης (Νίκη Προαστείου) και ο Παναγιώτης Βασιλείου (Ικαρος Πετρωτού).

Το Soccer Camp για τις ακαδημίες θα πραγματοποιηθεί και στις εγκαταστάσεις του Αχαϊκού για τους αθλητές του συλλόγου. Όποιοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος Μάκη Παρασκευόπουλο στο τηλέφωνο 6948 108789, ή στο σάιτ www.sportsanalysis.gr, αλλά και στην σελίδα της Sportsanalysis στο facebook.

*Εκτός από τον Σάκη Πεφάνη, συνεργάτες του προγράμματος είναι οι γυμναστές Τάσος Αλμπάνης και Σωτήρης Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου