Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«Πόρτα» της ΕΠΟ σε Tρίκαλα και ΟΦΗ


Οριστικά στη Football League θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των δύο ομάδων στην πρωτόδικη απόφαση να μην πάρουν άδεια συμμετοχής στη Super League, κι έτσι αμφότερες τέθηκαν εκτός των πλέι οφ ανόδου της Football League.

Αντίθετα, δεκτές έγιναν οι εφέσεις της Δόξας Δράμας και του Πανθρακικού. Όπερ σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν μαζί με τον Λεβαδειακό και τη Βέροια στα φετινά πλέι οφ της Football League.

«Σφραγίστηκε», έτσι, ότι οι δύο τελευταίοι θα είναι αυτοί που θα συμμετάσχουν στα play-off, μαζί με τους Λεβαδειακό και Βέροια!

Οι εφέσεις ΟΦΗ και Τρικάλων απορρίφθηκαν κατά πλειοψηφία 2-1 από την επιτροπή -με τον πρόεδρο της, Δημήτρη Γυφτάκη, να είναι εκείνος που μειοψήφισε σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Αντίθετα, ομόφωνα (3-0) έγιναν δεκτές οι εφέσεις της Δόξας Δράμας και του Πανθρακικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθρακικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2. Έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3. Έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

4. Έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσο στο πρωτάθλημα της Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου