Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον…


Πολύ καλή εμφάνιση στο Λουτράκι και δοκιμές στον Παναθηναϊκό για παίκτες της Θύελλας Αιγίου!!

Πολύ καλή παρουσία είχαν τα τμήματα της ακαδημίας της Θύελλας Αιγίου στο τουρνουά των Panathinaikos Soccer Schools στο Λουτράκι!

Οι ’2001-02’ κατέλαβαν την 3η θέση και οι ’98-99’ την 4η και ήταν θέμα ατυχίας που αυτά τα τμήματα δεν βρέθηκαν στους αντίστοιχους τελικούς. Πάντως οι μικροί Αιγιώτες χάρηκαν πολύ την συμμετοχή τους αυτή και κέρδισαν πολλές εμπειρίες, κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Πέραν όμως των καλών ομαδικών αποτελεσμάτων υπήρξαν και αρκετές ατομικές διακρίσεις για τους «μικρούς» της Θύελλας και τιμήθηκαν γι’ αυτό!

Οι ποδοσφαιριστές, Λιάτος Παύλος και Ψυχράμης Φάνης, πήραν το βραβείο ‘ευ αγωνίζεσθαι’ (fair play) της ηλικίας τους, η Λαμπροπούλου Γεωργία τιμήθηκε για την συμμετοχή της (όπως και άλλα κορίτσια) και ο Αθανασίου Βασίλης αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στην ηλικιακή κατηγορία ’98-99’.

Επίσης οι Τσούνης Δημήτρης και Λιάτος Παύλος κλήθηκαν και έπαιξαν σε αγώνα επίλεκτων με αντίπαλο των Παναθηναϊκό (φωτογραφίες από το τουρνουά υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Θύελλας www.calcetomfc.gr και βίντεο στο κανάλι της ομάδας στο YouTube http://www.youtube.com/user/thyellaegiou ).

Έτσι, λοιπόν, η καλή παρουσία των παιδιών της Θύελλας στα τουρνουά των Panathinaikos Soccer Schools σε Κατερίνη και Λουτράκι δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αφού επτά παίκτες της ακαδημίας κλήθηκαν να δοκιμαστούν στην Παιανία από τους προπονητές του ΠΑΟ!

Έτσι λοιπόν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κλήθηκαν στις εγκαταστάσεις πάνω από 150 παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα με την Θύελλα να εκπροσωπείται από τους εξής επτά: Βαζούκης Απόστολος (γεν. 1996), Αντζουλάς Αντρέας (1997), Σκιαδάς Κων/νος, Αντύπας Άγγελος (1998), Σακελαρόπουλος Αλέξανδρος, Αθανασίου Βασίλης (1999) και Λιάτος Παύλος (2001).

Οι μικροί αθλητές έτσι είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ και να προσπαθήσουν να δείξουν τη αξία τους.

Τέλος, όλοι στην Θύελλα προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Ε.Π.Σ Αχαΐας το Σάββατο 29/5 με αντίπαλο την Θύελλα Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου