Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Βήμα ανόδου για τον Απόλλων Εγλυκάδας!


«Α. Κάνιστρας»: Αποστόλης Νικολόπουλος

Σημαντικό βήμα για την άνοδό του στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας έκανε ο Απόλλων Εγλυκάδας ο οποίος νίκησε 1-0 τον Άρη Πατρών στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας», στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας.

Το γκολ για την ομάδα της Εγλυκάδας πέτυχε ο Παναγόπουλος στο 80', ενώ στο τέλος σημειώθηκε ένταση με οπαδούς του Άρη να μπαίνουν στο γήπεδο και να απειλούνται επεισόδια, τα οποία έληξαν γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

*Οι οπαδοί του Άρη υποστήριξαν ότι ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γ. Γιαννόπουλος τους έκανε άσεμνη χειρονομία όταν σημειώθηκε το γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Κατεργάρης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος (64' Παναγόπουλος).

ΑΡΗΣ: Φιλιππακόπουλος, Μπαζάρογλου (84' Π. Ασημακόπουλος), Σπηλιωτόπουλος (79' Γουρδομιχάλης), Κ. Ασημακόπουλος, Ρουμελιώτης, Νικολόπουλος, Ν. Ασημακόπουλος, Μητρόπουλος (26' Χριστόπουλος), Κανταρτζόπουλος, Οικονόμου, Παπαδημητρόπουλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΑΓ. ΓΚΟΛ Β.
Απόλλων 1 1-0 3
------------------------------
Άρης 1 0-1 0
Λιμνοχώρι - - -

*Υπενθυμίζουμε ότι την άνοδο για την Α΄ Κατηγορία έχει πάρει ήδη η Θύελλα Σκιαδά και από τα πλέι-οφ που γίνονται σε μορφή Ομίλου, η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα ακολουθήσει τη Θύελλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου