Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Γιόρτασε την άνοδο στην Δ’ Εθνική!


Διεξήχθη σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο του «Φ. Αραβαντινός» η φιέστα της Θύελλας Πατρών που γιόρτασε την άνοδο στην Δ’ Εθνική κατηγορία, στην οποία επιστρέφει έπειτα από 2 χρόνια απουσίας και περιπλάνησης στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Το παρών έδωσαν περίπου 100 φίλαθλοι και άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα, θέλοντας να επιβραβεύσουν με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη, για τη δίκαιη κατάκτηση του τίτλου και τον απευθείας προβιβασμό στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Το τελετουργικό περιελάμβανε μεταξύ άλλων και φιλικό αγώνα με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαϊας, που έληξε ισόπαλος 1-1 με τα γκολ των Γκοτσόπουλου και Σπυρόπουλου.

Η έναρξη της φιέστας βρήκε τους πρωταθλητές Αχαϊας να βγαίνουν ένας - ένας στον αγωνιστικό χώρο και να περνούν ανάμεσα από τους παίκτες του Σ.Ε.Π.Α. που είχαν διαμορφώσει δύο σειρές μαζί με το διαιτητικό τρίο.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ξεκίνησαν οι απονομές. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Γιάννης Κοζιώρης μαζί με τον Βουλευτή Αχαϊας κ. Α. Τριανταφυλλόπουλο παρέδωσαν την κούπα πρωταθλήματος στον αρχηγό της Θύελλας, Βασίλη Μπινιέρη! Το έπαθλο των μεταλλίων στους παίκτες παρέδωσαν τα μέλη της ΕΠΣΑ, Γ. Σταυρόπουλος και Δημήτρης Σαρρής, όπως και ο κ. Κωστόπουλος που εκπροσώπησε τον Δήμο Πατρέων.

Στον προπονητή της Θύελλας, Θόδωρο Πατρώνη έδωσε ειδικό βραβείο ο ταμίας της ΕΠΣΑ, Σπύρος Βασιλάκης. Τα παλιά μέλη του Σ.Ε.Π.Α. προχώρησαν σε απονομές στους παίκτες που συμμετείχαν σήμερα από πλευρά του Συνδέσμου. Ακολούθησε φαγοπότι, με ψητά και μπόλικο κρασί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου