Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Φιλική αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό;


Επιστολή, με την οποία θα ζητήσει φιλικό αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού στην Πάτρα, θα στείλει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» μίλησε και για τους στόχους της ομάδας του για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικότερα ένα μέρος της συνέντευξής του Αλέξη Κούγια στην εφημερίδα “Φως”:

-Τι να περιμένει ο κόσμος της Παναχαϊκής στις μεταγραφές;

«Να περιμένουν καλές μεταγραφές που θα ανεβάσουν σίγουρα το επίπεδο της ομάδα».

-Στόχος να ανεβείτε “τρένο” στη Σούπερ Λίγκα;

«Είναι δύσκολο να ανέβουμε με την πρώτη. Δεν θα το βάλουμε ως στόχο, αν έρθει, όμως, καλώς να έρθει».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κατέληξε με το εξής: «Θα στείλω προσωπική επιστολή στον κ. Μαρινάκη, προκειμένου να έρθει ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, να μας τιμήσει και να τον τιμήσουμε στο επετειακό παιχνίδι για τα 120 χρόνια της Παναχαϊκής. Το γήπεδό μας γέμιζε και φέτος στη Γ’ Εθνική, αν έρθει ο Ολυμπιακός για το φιλικό αυτό εδώ, θα έχουμε 15.000 κόσμο μέσα και 15.000 κόσμο έξω!»

Εν τω μεταξύ, χθες πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις της διοίκησης με τους Λεωνίδα Κυβελίδη και Κώστα Φούφουλα και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε παραμονή και των δύο ποδοσφαιριστών την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει έπειτα από απόφαση του Ηλία Φυντάνη.

Παράλληλα, υπήρξε εξόφληση των παικτών που υπολογίζονται τη νέα σεζόν, ενώ σύντομα και γι' αυτούς που δεν παραμένουν στο ρόστερ των "κοκκινόμαυρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου