Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Ο στόχος της φετινής ομάδας πέτυχε»


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αχιλλέα/Εθνικού Αιγιάλειας, κάνοντας πλήρη απολογισμό σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

«Το Δ.Σ συνήλθε σήμερα σε τακτική συνεδρίασή του, με απαρτία των μελών του, και αφού συζητήθηκε η φετινή πορεία της ομάδας έγινε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς 2010-2011.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα, που σίγουρα αγγίζει όλους μας, το Δ.Σ. στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Παραλάβαμε μόνο την σφραγίδα του ιστορικού συλλόγου Α.Σ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ, και από τον επίσης ιστορικό ΕΘΝΙΚΟ Α.Ο ΑΙΓΙΟΥ που μόλις είχε ανέβει στην Α.1 κατηγορία Ε.Π.Σ Αχαΐας, όλους τους νεαρούς αθλητές του.

Δημιουργήσαμε σε πολύ σύντομο χρόνο μία νεανική ομάδα από τους αθλητές της περιοχής, και επενδύσαμε πάνω σε αυτούς. Με πρώτο μέλημα την αποκόμιση εμπειριών από το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Στελεχώσαμε αυτή την ομάδα με προπονητή, γυμναστή, φροντιστή, φυσιοθεραπευτή, άλλα και έγιναν κάποιες μεταγραφές ενισχύοντας το δυναμικό
της.

Το Δ.Σ. σε όλη την διάρκεια της χρονιάς δίπλα στην ομάδα (και στα δύσκολα), αφού φρόντισε να υλοποιήσει την αρχική υπόσχεση για αξιοπρεπή παρουσία σε όλη την φετινή χρονιά. Παρείχαμε στους αθλητές χωρίς να λογαριάσουμε το κόστος, λεωφορείο για τις μετακινήσεις, φαγητό πριν και μετά τους αγώνες , αθλητικό υλικό και αθλητικές εγκαταστάσεις, ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να καταλάβει την διαφορετική λειτουργία του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, και συγχρόνως να γίνει η προετοιμασία της ομάδας, που με εμπειρίες από μεγαλύτερη κατηγορία να μπορεί να πρωταγωνιστεί και να εκπροσωπεί στο μέλλον δυναμικά το ποδόσφαιρο της Αιγιάλειας στην Α’ κατηγορία Αχαΐας.

Η ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε και η δικαίωση αυτής της προσπάθειας έρχεται από τους ίδιους τους αθλητές μας. Τις τελευταίες αγωνιστικές ο προπονητής μας βρισκόταν στην ευχάριστη θέση να αφήνει παίχτες εκτός 18αδας τη στιγμή που στον 6ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, είχαμε δύο αποχωρήσεις συλλόγων, πολλές ομάδες της κατηγορίας με δυσκολία να συμπληρώσουν ενδεκάδα, και διοικήσεις να αδυνατούν να παρέχουν ακόμα και τα στοιχειώδη.

Φαίνεται έτσι, ότι Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΤΥΧΕ .

Το Δ.Σ., επιθυμώντας να ευχαριστήσει τους συντελεστές, τους χορηγούς, συνεργάτες του φετινού ταξιδιού, και τα Μ.Μ.Ε που αγκάλιασαν την προσπάθεια, τις επόμενες μέρες θα τους καλέσει όλους σε συγκέντρωση για να τους ευχαριστήσει και προσωπικά, όπου θα γίνουν και οι προγραμματικές ανακοινώσεις για το άμεσο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου