Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Συλλογή τίτλων από μεγάλη ομάδα!


Τελικός; Ποιος τελικός; Η απονομή του 5ου πρωταθλήματος Ελλάδας στην Ορμή Λουξ, έπρεπε να είχε γίνει από το ημίχρονο κιόλας του χθεσινού αγώνα στη Νέα Ιωνία! Οι «λέαινες» μετέτρεψαν τον δεύτερο τελικό σε περίπατο και με την ισοπεδωτική τους νίκη με σκορ 28-20 επί της Ν. Ιωνίας πέτυχαν δύο πράγματα:

Καταρχήν, επανέφεραν την τάξη στο ελληνικό γυναικείο χάντμπολ (η οποία, όπως και να το κάνουμε είχε διασαλευτεί κάπως μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας) και ακολούθως, δόθηκε το σύνθημα για να συνεχιστεί η παντοδυναμία της Ορμής και τα επόμενα χρόνια, με το νέο «αίμα» του αθλήματος, που πλαισίωσε φέτος το ρόστερ της πατρινής ομάδας, να βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή μάχης.

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, όλα κρίθηκαν στα μισά του α΄ μέρους, όταν οι «λέαινες» μετέτρεψαν το ισόπαλο 8-8 του 9΄, στο υπέρ τους 15-9 λίγο πριν από την ανάπαυλα, με ένα επιμέρους 7-1. Η Νέα Ιωνία έχασε στην κυριολεξία τα… αβγά και τα πασχάλια και σε συνδυασμό με τον ξέφρενο ρυθμό που έδινε στο ματς η Ορμή (απόρροια της δυνατής της άμυνας), αλλά και χάρη στις εντυπωσιακές αποκρούσεις της Ολέσια Σεμεντσένκο (MVP και στον δεύτερο τελικό), οι «λέαινες» έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενες με 16-12.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου