Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Πρωταθλήτρια Νέων η Θύελλα Αιγίου


Σε Αιγιώτικη υπόθεση εξελίχθηκε ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Αχαϊας, καθώς η Θύελλα Αιγίου επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι της Θύελλας Πατρών, στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» και πήγε την κούπα στην πόλη του Αιγίου!

Η Θύελλα Αιγίου πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 65’ με σουτ του Σταματόπουλου. Στην συνέχεια ο ρέφερι Μακρυπόδης απέβαλε τον Γκινάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Θύελλα Πατρών στο 82’ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ του Μπαλτιμά με κεφαλιά (1-1).

Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στην παράταση και έτσι οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι όπου η Αιγιώτικη ομάδα επικράτησε με 4-2.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Α. Παξιμάδης (Θύελλα Αιγίου) – Απέκρουσε ο Σούλης (0-0)
Λαζανάς (Θύελλα Πατρών) – Εύστοχος (0-1)
Σαλάι (Θύελλα Αιγίου) – Εύστοχος (1-1)
Κουμαριώτης (Θύελλα Πατρών) – Απέκρουσε ο Πλέσης (1-1)
Μαυρομάτης (Θύελλα Αιγίου) – Εύστοχος (2-1)
Ασπροποταμίτης (Θύελλα Πατρών) – Άουτ (2-1)
Κουκουμαφτσής (Θύελλα Αιγίου) – Εύστοχος (3-1)
Μπαλτιμάς (Θύελλα Πατρών) – Εύστοχος (3-2)
Αρβανίτης (Θύελλα Αιγίου) – Εύστοχος (4-2)

Τελικό σκορ: 4-2 (5-3 συνολικά)

Συνθέσεις


ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Πλέσης, Ι. Παξιμάδης, Γκινάι, Λαδικός, Α. Παξιμάδης, Σωτηρόπουλος (82’ Αγγελόπουλος, 91’ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Σαλάι, Κουκουμαφτσής, Χριστόπουλος (60’ Παπαχριστόπουλος), Αρβανίτης, Σταματόπουλος (81’ λ.τ. Μαυρομάτης).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΏΝ (Θ. Πατρώνης): Σούλης, Λαζανάς, Νικολακόπουλος, Δημόπουλος, Κουμαριώτης, Μπαλτιμάς, Χαϊκάλης, Λυκούδης, Κυριακόπουλος, Ασπροποταμίτης, Παναγιωτακόπουλος (54’ Πανίτσας).

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:

* Στο γήπεδο βρέθηκαν: Ο πρόεδρος της Θύελλας Πατρών, Τ. Θανόπουλος, Ο πρόεδρος της Θύελλας Αιγίου, Γ. Παξιμάδης, από το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ, Γ. Κοζιώρης, Θ. Πλώτας, Γ. Σταυρόπουλος, ο Πέτρος Λεβεντάκος, ο Κώστας Σωτηρόπουλος, ο Φίλιππος Σχοινάς, ο Γ. Γιοβάνοβιτς, Σέρβος τεχνικός του Παναιγιαλείου, ο Κώστας Τσιπιανίτης, ο Χρήστος Τσαρτόλιας, ο Νίκος Δεργούτης, οι ποδοσφαιριστές: Σπύρος Καρατζανίδης, Μίμης Αγουρίδης, Χρήστος Χριστόπουλος, Μάριος Χριστόπουλος, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Κώστας Γιάνναρης, Νίκος Ορφανίδης, Γιώργος Κανταρζόπουλος, Σπήλιος Πανταζής, ο Πατρινός αμυντικός του Ολυμπιακού στην ομάδα νέων, Σταύρος Σούλης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου