Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Mε πέντε ομάδες αντί για επτά η Αχαΐα!


Η Αχαΐα θα εμφανιστεί με απώλειες στο επόμενο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Την χρονιά που μας πέρασε εκπροσωπήθηκε από επτά ομάδες, ενώ του χρόνου θα εκπροσωπηθεί από πέντε. Ποιο συγκεκριμένα από τον Ατρόμητο Λάππα, την Αχαϊκή, τον Τριταιϊκό, τον Διαγόρα και την πρωταθλήρια Θύελλα Πατρών

Στην γειτονική Ηλεία παρέα στον Αστέρα Αμαλιάδας θα κάνει το Πανόπουλο, που έχει ως στόχο των πρωταθλητισμό, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιθυνόντων!

Από εκεί και πέρα η Μεσσηνία θα έχει τρεις ομάδες, πρόκειται για τον Πάμισο Μεσσήνης, την Εράνη Φιλιατρών και τον ΑΟ Σπερχογείας.

Η Λακωνία θα μείνει με δύο ομάδες. Η μία είναι η Σπάρτη στην οποία αγωνίστηκε ο πατρινός Αυγερινός Δημητρακόπουλος, οι Κροκεές έχουν υποβιβαστεί και την θέση τους θα πάρει η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Λακωνίας!

Ο Αστέρας Μαχαιράδου δεν τα κατάφερε να παραμείνει για δεύτερη σερί χρονιά στην κατηγορία και επιστρέφει στο τοπικό. Την θέση του θα πάρει το Τσιλιβή που έχει τις εμπειρίες προηγούμενων χρόνων. Η Κεφαλλονιά θα έχει πάλι μια ομάδα, αφού τη θέση του Ολυμπιακού Αργοστολίου που υποβιβάστηκε θα πάρει o A.O.Εικοσιμίας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου