Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

O Μίλων γίνεται Α.Ε. Περιβόλας και στοχεύει ψηλά


Με την ονομασία Α.Ε. Περιβόλας θα συμμετάσχει ο Μίλων στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Ήταν μία απόφαση που είχε ληφθεί από καιρό και τώρα θα υλοποιηθεί, αφού ο σύλλογος θα αλλάξει όνομα και θα θυμίζει κάτι από την παλιά Περιβόλα. Πρόεδρος θα συνεχίζει να είναι ο Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ γίνονται προσπάθειες να μετάσχουν στη διοίκηση παλιοί παίκτες της Περιβόλας, όπως είναι οι Στέλιος Τζόλας, Θύμιος Χαρμαντάς και Θανάσης Ανδριόπουλος.

Η διοίκηση της ομάδας έχει βάλει ως στόχο να επιστρέψουν οι Νίκος και Σπύρος Κυριτόπουλος, που αγωνίστηκαν στον Απόλλωνα Εγλυκάδας, ενώ για τη θέση του προπονητή πρώτος στη λίστα είναι ο Κώστας Κυριτόπουλος, που επίσης εργάστηκε με επιτυχία φέτος στον Απόλλωνα. Όπως λένε οι άνθρωποι του συλλόγου, στόχος θα είναι η άνοδος, που σημαίνει ότι θέλουν να ανέβει η ομάδα στην Α’ Κατηγορία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα και τη νέα περίοδο θα είναι το «Α. Κάνιστρας».

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σχετικά με την αλλαγή ονόματος της ομάδας, ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των διοικούντων προκειμένου να «τρέξουν» όλα τα θέματα, παρότι ακόμα είναι νωρίς.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου