Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Χ. Μοσχόπουλος: "Άστραψε και βρόντηξε"


Ο υπεύθυνος Ακαδημιών της Νίκης Προαστείου, Χρήστος Μοσχόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση με… ειρωνική διάθεση προς ΕΠΣΑ – διαιτητές, ενώ καταγγέλλει επίθεση από μπράβο (όπως αναφέρει) του ρέφερι Καλύβα, στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος Νέων, Θύελλα Πατρών – Νίκη Προαστείου που έληξε 5-3 στα πέναλτι υπέρ των «κυανόλευκων» (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) που πήραν το εισιτήρια για τον τελικό όπου θα συναντήσουν το Σάββατο τη Θύελλα Αιγίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ακαδημιών αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που συνέβαλαν στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων αυτών.

Είναι όμως σωστό να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά για τα επιτεύγματα του.
Ευχαριστώ παρά πολύ την ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων για την άρτια οργάνωση ,τον έγκαιρο ορισμό των αγώνων, τα άρτια γήπεδα διεξαγωγής, τις σαφέστατες προκηρύξεις των πρωταθλημάτων αυτών και την αμεροληψία που επέδειξαν στην καταγραφή τους.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ένωση και τους συμμετέχοντες για την πρόβλεψη τους να μην ξεκινά ένα παιχνίδι χωρίς την παρουσία γιατρού σκεπτόμενοι την ασφάλεια των παιδιών μας που αγωνίζονται και αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω με μεγάλη θέρμη τις επιτροπές διαιτησίας που αντιμετώπισαν τα πρωταθλήματα υποδομών ως σημαντικά πρωταθλήματα και εκπαίδευσαν τους διαιτητές σε ειδικά σεμινάρια για να σφυρίξουν μικρά παιδιά δίνοντας βάση στην διαπαιδαγώγηση τους.

Ευχαριστώ πολύ τους ίδιους τους διαιτητές που επέδειξαν τεράστιο ζήλο στην διεξαγωγή των παιχνιδιών ακυρώνοντας τις ατομικές τους προπονήσεις προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες αυτούς.

Επιτρέψτε μου να σταθώ ιδιαίτερα στους έμπειρους διαιτητές που σφύριξαν τα νοκ άουτ παιχνίδια προς το τέλος και σεβάστηκαν παράγοντες –παιδιά –γονείς - προπονητές με τρόπο ζηλευτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και ιδιαίτερα εκείνους που έδιναν ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες με τα εμπνευσμένα συνθήματα τους που έδιναν ξεχωριστή ομορφιά στην διάρκεια του αγώνα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εαυτό μου για την αυτοσυγκράτηση που επέδειξα σε κρίσιμες καμπές της εξέλιξης των πρωταθλημάτων .

Θα ήθελα όμως να καταγράψω και την κακοήθεια όλων αυτών των παιδιών που συμμετείχαν στους αγώνες που με ελλιπής προσπάθειες και ανεξάντλητη αδιαφορία αντιμετώπισαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Μας βάζουν σε σκέψεις να μην ξανασχοληθουμε ποτέ μαζί τους και να οργανώσουμε τόσο όμορφες διοργανώσεις.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λυπάμαι πολύ που είμαι μέρος αυτής της παρωδίας .

Υπόσχομαι μέχρι να κλείσω τα μάτια μου σε αυτήν τη ζωή να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις να ξεσκεπάζω την εκμετάλλευση αυτών των παιδιών. Το χρωστάω στα παιδιά μου και εσείς στα δικά σας.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Νίκης Προαστίου
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Υ.Γ. Η παραπάνω επιστολή είναι εμπνευσμένη μετά την επίθεση που δέχτηκα από μπράβο του διαιτητή κύριου Καλύβα που διαιτήτευσε τον αγώνα νέων Θύελλα Πατρών – Νίκη Προαστίου ενώπιον του εκπρόσωπου της Θύελλας κου Θανοπουλου
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου